پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ بهمن ۱۳۹۱، ۱۸:۲۵

حاجی زاده در گفتگو با مهر:

همایش علمی معلمان تربیت بدنی فارس برگزار می شود

همایش علمی معلمان تربیت بدنی فارس برگزار می شود

شیراز- خبرگزاری مهر:رییس اداره تربیت بدنی آموزش و پرورش فارس گفت: همایش علمی معلمان تربیت بدنی فارس باحضور بیش از 700 نفر ازدبیران ورزش استان 30 بهمن ماه در مجموعه فرهنگان شهر شیراز برگزار می شود.

عباس حاجی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این همایش علمی دو نفر از استادان برجسته کشور  به نام های دکتر رهنما و دکتر گاینی برای شرکت کنندگان مطالبی را ارائه می کنند.

وی تصریح کرد: تغذیه و ایمنی ورزش، تحول در ورزش دانش آموزی، ناهنجاری اسکلتی و حرکات اصلاحی از مهمترین موضع های مطرح شده در این همایش علمی است.

رییس اداره تربیت بدنی آموزش و پرورش فارس همچنین بیان کرد: ششم و هفتم اسفند ماه با حضور مسئولان استانی جشن تجلیل از دانش آموزان مدال آور  ورزشکار فارس  در مسابقات کشوری در مجتمع احسان شهر شیراز برگزار می شود.

کد خبر 1816477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha