دكتر صادق زيباكلام در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" با اشاره به دلايل پيروز اصولگرايان در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري اظهار داشت: اصولگرايان رأي ثابت شش ـ هفت ميليوني خود را همچون دوره هاي قبلي انتخابات داشتند، در ضمن نوع تبليغات آنها عليه آقاي هاشمي و بيان مشكلات اقتصادي و مرتبط كردن آن با دولت وي از جمله مواردي بود كه باعث پيروزي آنها در اين دور از انتخابات شده است.
اين استاد دانشگاه در ادامه مدعي شد: توزيع شب نامه و سي.دي برضد آقاي هاشمي در روستاها و شهرستان ها و تأثيرگذاري آنها بر مردم يكي ديگر از دلايل شكست وي بود. علاوه بر آنكه عده اي احساس مي كردند دولت آقاي خاتمي نتوانسته خيلي موفق باشد و از اصلاح طلبان سرخوردگي داشتند.
وي در ادامه افزود: بعضي نيز با اعمال تفكرات راديكالي و افراطي به قصد تسريع روند سرنگوني نظام به وي رأي دادند. در ضمن آقاي احمدي نژاد توانست با استفاده از واقعيت هاي موجود در كشور چون مشكلات اقتصادي، شكاف طبقاتي و فساد رأي زيادي براي خود كسب كند.
دكتر زيباكلام از اولويت هاي برنامه دولت آينده دكتر احمدي نژاد را برقراري عدالت اجتماعي دانست و گفت همان طور كه آقاي احمدي نژاد در شعارهاي خود به دنبال عدالت اجتماعي بودند بايد شكاف طبقاتي را پر كند و براي پركردن شكاف طبقاتي بايد به سمت توليد برود، براي توليد نيز نياز به زيرساخت هايي است كه در دولت آقاي هاشمي بنا شده است.
وي در پايان تاكيد كرد: اگر آقاي احمدي نژاد بخواهد كشور را به سمت توليد ببرد، مجبور خواهد بود كه راه آقاي هاشمي را طي كند.
نظر شما