پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ تیر ۱۳۸۴، ۱:۰۷

انبارلويي: شهادت دكتر بهشتي كشور را از خطر افكار مسموم دموكراسي ليبرال و سوسيال دموكراسي مصون داشت

انبارلويي: شهادت دكتر  بهشتي كشور را از خطر افكار مسموم دموكراسي ليبرال و سوسيال دموكراسي مصون داشت

كاظم انبارلويي گفت: بهشتي را به جرم افشاي جريان ليبراليسم به شهادت رساندند؛ او يك فقيه، حكيم، فيلسوف، مدير و يك سياستمدار برجسته و آگاه به زمان بود.

به گزارش خبرگزاري "مهر" سردبير رسالت كه در گردهمايي هفتگي انجمن هاي اسلامي اصناف و بازار سخن مي گفت با اشاره به حادثه شوم هفتم تير و شهادت شهيد بهشتي و ياران باوفايش اظهار داشت: بهشتي را به جرم تدوين قانون اساسي و پايه ريزي نظم نوين در جمهوري اسلامي و اجراي حدود الهي در دستگاه قضايي و سازماندهي علمي نيروهاي اسلامي عليه كفر، نفاق و الحاد، كشتند. او يك فقيه، حكيم، فيلسوف، مدير و يك سياستمدار برجسته و آگاه به زمان بود. او يك استراتژيك زبده و برجسته بود؛ دشمن هيچ راهي براي نفوذ به او نداشت لذا او و يارانش را با خشونت از سر راه برداشتند.

انبارلويي افزود: شهادت بهشتي 20 سال كشور را از خطر افكار مسموم دموكراسي ليبرال و سوسيال دموكراسي مصون داشت.

وي در بخشي ديگر از سخنان خود با عرض تبريك پيروزي ملت در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري گفت: امسال را مقام معظم رهبري سال همبستگي ملي و مشاركت عمومي نام نهادند. مردم در 3 تير و 27 خرداد 84 در عالي ترين شكل ممكن همبستگي ملي و مشاركت عمومي را به منصه ظهور رساندند، اين رويكرد نمايش عظيم قدرت ملت و به رخ كشيدن آن به آمريكا و استكبار جهاني بود و سالها انقلاب را بيمه مي كند.

سردبير روزنامه رسالت پيروزي دكتر محمود احمدي نژاد را پيروزي اصولگرايان حقيقي دانست و گفت: پيروزي دكتر محمود احمدي نژاد مديون پيوند وثيق نسل دوم و سوم حوزه و دانشگاه است كه بر مباني اصولگرايي تاكيد مي كنند.

وي همچنين خاطرنشان كرد: جريان اصولگرايي فقط به پيشرفت و خدمت مي انديشد و در صيانت از ارزشهاي انقلاب و آرمان امام (ره) در مسير اطاعت از رهبري هوشمند نظام لحظه اي درنگ نخواهد كرد.

انبارلويي با تحليل آراي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري گفت: دست خدا دلهاي مردم را به سوي يكي از فرزندان راستين ملت هدايت كرد و ملت در يك رفراندوم 60 ميليوني به آمريكا "نه" گفتند.

کد خبر 200509

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha