به گزارش خبرنگار پارلماني فاطمه راكعي گفت : مجلس شوراي اسلامي بعد از ماه ها بررسيهاي متعدد با راي قاطع به الحاق ايران به كنوانسيون منع اشكال تبعيض عليه زنان راي داد، اما صدا وسيما تنها از يك اقليت مقابل اصلاحات نظرخواهي كرده است و از غيراصولي ترين شيوه هاي تخريبي استفاده كرده است.
راكعي افزود : اين رسانه از بيتالمال ارتزاق مي كند، اما با اين كار در راستاي خواسته مخالفان اصلاح طلبان حركت كرده است .
نماينده تهران گفت: پس از اين اقدام صدا وسيما فراكسيون زنان مجلس بلافاصله اعتراضيه خود را به صورت مكتوب به رييس سازمان صدا و سيما داد و خواستيم كه ميزگردي بگذارد كه ما هم به عنوان موافق دلايل موافقت خود را بيان كنيم اما تاكنون چنين ميزگردي تشكيل نشده است.
راكعي با طرح اين سئوال كه آيا ترسي وجود دارد كه نظر موافقين بيان نميشود؟ گفت : هيات رييسه به خاطر حفظ شان و اقتدار مجلس شوراي اسلامي از صدا و سيما بخواهد كه ميزگردي در برنامه گفتگوي بعد از خبر تشكيل دهد.
نماينده مردم تهران افزود : البته از ما خواسته شد به صورت تلفني در اين رابطه با صدا و سيما صحبت كنيم كه بنده و خانم كولايي نپذ يرفتيم و خواستيم حضوري اين كار را انجام دهيم.
كروبي نيز در پاسخ به راكعي با بيان اين كه ما از شان و اقتدار مجلس شوراي اسلامي دفاع ميكنيم، گفت: كليت تذ كر شما را قبول دارم و به دوستان صدا و سيما هم گفتم جلسه اي بگذارند تا موافقان نيز صحبت كنند، الان هم ميخواهم كه ميزگردي تشكيل شود كه موافق و مخالف چهره به چهره نظرات خود را مطرح كنند.
كروبي خطاب به راكعي افزود : لطفا تعبير مخالفان اصلاحات را ديگر به كار نبريد چراكه بسياري از افراد هستند كه عليرغم ديدگاه متفاوت با شما اصلاحات را قبول دارند و دولت را حمايت مي كنند.
فاطمه راكعي :
صدا و سيما نظرات موافقان الحاق ايران به كنوانسيون زنان را منعكس كند

فاطمه راكعي نماينده مردم تهران در جلسه علني امروز در تذكري آييننامهاي با استناد به موادي از آييننامه داخلي مجلس مبني بر حفظ شان و اقتدار مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تصويب لايحه الحاق ايران به كنوانسيون محو كليه اشكال تبعيض عليه زنان گفت: صدا وسيما با برخورد يك طرفه از مخالفين اين كنوانسيون دعوت و تنها نظر آنها را منعكس كرد.
کد خبر 20074
نظر شما