پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ فروردین ۱۳۹۲، ۱۳:۲۷

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

روایت شریعتمداری از عیدی 1000 تومانی رهبر انقلاب/ مرحوم خلخالی گفت عیدی باید سبز باشد!

روایت شریعتمداری از عیدی 1000 تومانی رهبر انقلاب/ مرحوم خلخالی گفت عیدی باید سبز باشد!

وزیر دولت اصلاحات با بیان اینکه از اسکناس 20 تومانی تا 1000 تومانی از رهبر انقلاب عیدی گرفته و همه را نگاه داشته است، خاطرنشان کرد: معمولا هرسال از آقا عیدی می گیرم؛ یک سال عید رفته بودیم منزل آقا و ایشان 500تومانی عیدی دادند که مرحوم حاج آقا خلخالی با اعتراض گفت باید سبز باشد و از آن سال 1000 تومانی عیدی گرفتیم که سالهای بعد با اعتراض تعدادش را زیاد کردیم ؛ اما فکر کنم امسال بتوانم از ایشان 2000 تومانی عیدی بگیریم.

محمد شریعتمداری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه سفرهای استانی ام در ایام نوروز کلید می خورد ، اظهارداشت: قصد دارم در عید به شهرهای زیادی سفر کنم.

وزیر دوران اصلاحات، در پاسخ به این سوال که اهل کدام شهر هستید؟ گفت:  من اهل ایرانم چرا که در همه شهرها دوست و فامیل دارم .

این کاندیدای ریاست جمهوری، با بیان اینکه تهرانی الاصل است، تصریح کرد: تهرانی هستم و هفت پشت من اهل سنگلج هستند؛ اما در اصل اهل ایران هستم.

وی افزود: در گذشته پدربزرگم آخوند محمد جواد شریعت مداری استرآبادی الاصل تهرانی به استرآباد در گرگان تبعید شد، بنابراین در شمال بستگانی دارم ، پدر بزرگم هم مدتی در یزد زندگی می کرد و در یزد به لقب آشیخ جعفر تهرانی معروف بود؛ لذا یکسری قوم و خویش هم در یزد دارم .

شریعتمداری ادامه داد: سی و چهارسال پیش ازمنطقه لرستان همسر اختیار کردم که پدر ایشان اهل خمین است و مادرشان نیز ملایری است؛ بنابراین در آن خطه هم خویشاوندانی داریم.

وی با اشاره به دوران تحصیلش ادامه داد: ابتدا در دانشگاه کرمان قبول شدم سپس در لاهیجان، رشت و لنگرود زندگی و تحصیل کردم؛ لذا دوستان و آشنایانی هم در این شهرها دارم.

این کاندیدای ریاست جمهوری، در پاسخ به این سوال که چه زمان بطور رسمی اعلام کاندیداتوری خواهید کرد؟ اذعان داشت: اگر شورای نگهبان ممنوعیتی برای اینکار قائل نباشد در عید اعلام کاندیداتوری خواهم کرد. 

شریعتمداری، همچنین با بیان اینکه از اسکناس 20 تومانی تا 1000 تومانی از رهبر انقلاب عیدی دارد، خاطرنشان کرد: معمولا هرسال از آقا عیدی می گیرم؛ یک سال عید رفته بودیم منزل آقا و ایشان 500تومانی عیدی دادند که مرحوم حاج آقا خلخالی با اعتراض گفت باید سبز باشد و از آن سال 1000 تومانی عیدی گرفتیم که سالهای بعد با اعتراض تعدادش را زیاد کردیم ؛ اما فکر کنم امسال بتوانم از ایشان 2000 تومانی عیدی بگیریم.

 

 

کد خبر 2021782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha