پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ فروردین ۱۳۹۲، ۸:۳۹

آیت الله محمدی:

مشارکت همه جانبه مردم در انتخابات امسال لبیک به خلق حماسه سیاسی است

مشارکت همه جانبه مردم در انتخابات امسال لبیک به خلق حماسه سیاسی است

همدان – خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: بصیرت و مشارکت همه جانبه مردم در انتخابات امسال لبیک به خلق حماسه سیاسی است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غیاث الدین طه محمدی شامگاه یکشنبه در اولين شوراي اداري استان همدان در سال جاری اظهار داشت: انجام وظایف به نحو مطلوب تحقق حماسه ملی سیاسی و اقتصادی است.

وی در توصيه‌اي به مديران، سال خوب را ناشي از عملكرد خوب آنان عنوان كرد و با بيان اينكه سال به خودي خود نمي‌تواند خوب باشد با ذكر احاديثي از امامان معصوم بر احسان به كارها تأكيد كرد.

آیت الله محمدی افزود: قرآن كريم بر احسان تأكيد دارد و حماسه سياسي و اقتصادي نيز اگر از روي نيت احسان و انجام بي‌عيب كارها تجلي پيدا نكند، در حد شعار باقي مي‌ماند.

اگر خودمان با خودمان جنگ و دعوا نداشته باشيم خودش حماسه سياسي است

امام جمعه همدان گفت: اگر خودمان با خودمان جنگ و دعوا نداشته باشيم خودش حماسه سياسي است.

وی تاکید کرد: دشمن از راه‌هاي نقاط ضعف ما وارد مي‌شود و اين فرصت زماني براي آنان پيش مي‌آيد كه ما وظيفه خود را به خوبي انجام نداده باشيم.

آيت‌الله محمدي در ادامه با تاکید بر اینکه اگر حفظ و نگهداري داشته‌هايمان را در دست بگيريم اين خود همان حماسه است، افزود: اگر دامنه احسان را بر تمام شئون گسترده كنيم آن وقت آن حماسه‌اي را كه مد نظر مقام معظم رهبري است، تجلي مي‌بخشيم.

استاندار همدان نیز در این نشست با بیان اینکه سال گذشته دشمن طراحي‌هاي خاصي در حوزه تحريم‌ها پياده كرد كه هدفش از پا درآوردن كشور بود، گفت: حضور حماسي مردم در 22 بهمن‌ماه و پشت سر گذاشتن تحريم‌ها از سوي ملت جواب دندان‌شكني براي آنها بود.

علی محمد آزاد در ادامه آمار گردشگري استان همدان كه از سوي مسئولان بيش از 840 هزار نفر اعلام شده است را اتفاق مهمي براي استان همدان دانست و گفت: این رقم امتیازی برای همدان محسوب می شود.

فروش اقلام چيني همراه با توليدات استان همدان نقطه ضعفی بزرگ است

وی با اشاره به فروش صنايع دستي در ايام نوروز، فروش اقلام چيني همراه با توليدات استان همدان را نقطه ضعفی دانست كه بايد تقويت شود.

استاندار همدان در ادامه با اشاره به قرار گرفتن در هفته سلامت، اولين برنامه سال 92 را اجراي طرح پزشك خانواده در استان همدان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر زمينه‌هاي آن در استان فراهم است.

وی همچنین بهره‌برداري از آزادراه ساوه – همدان و پروژه‌هايي چون فاضلاب همدان را مرهون تلاش سال گذشته استان همدان دانست.

استاندار همدان با بیان اینکه در طول چند سال گذشته آزادراه ساوه - همدان 50 درصد پيشرفت داشت، گفت: در شش ماه گذشته نیز این پروژه 50 درصد پيشرفت ديگر داشت كه مورد بهره‌برداري قرار گرفت.

آزاد در ادامه با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر وروستا و انتخابات میان دوره‌ای مجلس در تویسرکان به حساسيت كار اشاره كرد و حماسه سياسي را به انجام رساندن انتخاباتي سالم دانست.

وي گفت: بايد براي حضور حداكثري مردم زمينه‌سازي كنيم و در اين كار مسئول و غير مسئول نداريم، تمامي مديران و مسئولان موظف به انجام اين كار هستند و بايد امكانات برگزاري انتخابات سالم را فراهم کرد.

وظيفه دولت زمينه‌سازی برگزاري انتخابات است

استاندار در بخشي از سخنانش اینکه در انتخابات تقلب صورت مي‌گيرد را رد كرد و دولت را برگزاركننده انتخابات ندانست بلكه تنها وظيفه دولت را زمينه‌ساز برگزاري دانست.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه در حوزه اقتصادي كشور نيازمند تدبير و كار است و بايد از توان و موجوديت كشور استفاده كرد،  بر قطع وابستگي كشور تأكيد كرد و گفت: استان همدان داراي مزيت‌هايي در حوزه صادرات است كه نباید از آن غافل شد.

استاندار همدان جذب سرمايه‌هاي استان و بكارگيري آن در سال جاری را از برنامه های اصلی برشمرد و گفت: همدان سرمايه‌داران خوبي دارد و اين امر در مشاركت آنها از پيش‌فروش‌هاي سكه، خريد اوراق مشاركت و سهام پيداست، اما اين سرمايه‌ها براي سرمايه‌گذاري در استان جذب نشده است.

وی گفت: باید علاوه بر فراهم كردن زمينه جذب اين سرمايه‌هاي كلان، براي جذب سرمايه‌هاي کوچک نیز برنامه‌ريزي و با جمع‌آوري، آنها را در بخش كلان هزينه کرد.

وی یادآور شد: اتمام پروژه‌هاي مهر ماندگار در سال جاري، صرفه‌جويي و افزايش بهره‌وري از ديگر اولويت‌هاي استان همدان در سال جديد است.

آزاد اضافه کرد: اگر شركت‌هاي سهامي، تعاوني و سرمايه‌گذاري بتوانند سرمايه‌هاي خرد و كوچك استان همدان را مشاركت دهند به اقتصاد استان كمك می شود.

زير پاي ما گنج خوابيده است و گرسنه مي‌خوابيم

آزاد با تاکید بر این جمله که "زير پاي ما گنج خوابيده است و گرسنه مي‌خوابيم" افزود: همدان از نظر معادن غني است كه بايد در اختيار مردم و متوليان قرار گيرد تا درآمدهاي آن جايگزين نفت شود.

آزاد یادآور شد: در جمع‌بندي بودجه نتایج خوبی بدست آمده که نمايندگان باید از آن دفاع كنند و مديران رديف‌هاي بودجه را فراموش نکنند.

استاندار همدان همچنین با تأكيد بر دسترس بودن مديران، از آنان خواست حتي در اماكن عمومي هم حضور پررنگي داشته باشند و خواسته مردم را بشنوند.

 گفتنی است در این مراسم حسن خیریانپور بعنوان معاون مالي و برنامه‌ريزي استانداری همدان معرفی شد.

کد خبر 2027860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha