به گزارش خبرگزاری مهر،سردار بهرام نوروزي با اشاره به گزارش فرماندهي مرزباني نيروي انتظامي گفت: آمادگي و هوشياري مرزباني ناجا در تعطيلات نوروزي، موجب افزايش 500 درصدي كشفيات و كشف 6 تن و 200 كيلوگرم مواد مخدر در جدار مرز شده است.
وي يادآور شد: اين مقدار كشفيات غير از كشفيات سه و نيم تني است كه توسط فرماندهي نيروي انتظامي استان سيستان و بلوچستان طي اين مدت، در نقطه صفر مرزي كشف شده است.
نوروزي ضمن تقدير و تشكر از دستاندركاران اين كشفيات در مرزهاي شرقي كشور به تشريح اهميت اين كشفيات پرداخت و افزود: قاچاقچيان مواد مخدر به زعم خود گمان ميكردند، سطح هوشياري و آگاهي مرزداران و مأموران مبارزه با مواد مخدر در ايام تعطيلات كاهش مييابد و لذا درصدد سوء استفاده از اين فرصت بودهاند، ليكن غيور مردان مرزباني ناجا با عنايت خداوند متعال ضمن بهرهگيري از آموزشها و تجهيزات فني، با انجام اقدامات اطلاعاتي به آنان ضربات مهلكي وارد آوردند.
معاون مقابله با عرضه و امور بينالملل ستاد اظهار داشت: در مجموع 9 تن و 700 كيلوگرم مواد مخدر طي تعطيلات نوروزي در نقاط مرزي سيستان و بلوچستان كشف شده و طي اين مدت نيز 90 ميليارد تومان خسارت به اشرار و كاروان مواد مخدر در مرزهاي شرق وارد شده است.
نوروزي بيان داشت: در يكي از عملياتها، كاروان مسلح قاچاقچيان و اشرار حين تجاوز مرزي، سعي داشتند مواد را از مرز افغانستان وارد كشورمان كنند و مبدا محموله فوق نيز از ارتفاعات برابچه در جنوب افغانستان بوده است.
وي يادآور شد: در يكي از عملياتهاي فوق مقدار 1332 كيلوگرم هروئين و 236 كيلوگرم مرفين كشف شده كه براي استحصال اين ميزان از مشتقات 16 تن ترياك صرف شده است.
اين مقام مسوول در ستاد تاكيد كرد: سازمانهاي بينالمللي مسئول بايد اين توجه را داشته باشند كه قصد قاچاقچيان ترانزيت مواد مخدر هروئين و مرفين به مقصد كشورهاي غربي و اروپايي ميباشد.
نوروزي گفت: حضور كشورهاي بيگانه در افغانستان، باعث جهش و افزايش شديد كشت و توليد مواد مخدر در افغانستان شده است و در عين حال مسئولين و فرماندهان مرزباني در كشور افغانستان ميبايست در خصوص مسئوليتهاي خود در كنترل مرزها و برخورد قانوني با تجاوزات مرزي، مجرمان و شبكههاي ترانزيت مواد مخدر اهتمام جديتري را معمول دارند.
وي افزود: هوشياري مرزباني و انتظامي سيستان و بلوچستان آنهم در تاريكي شب و درگيري مسلحانه آنان با اشرار و كاروانهاي مواد مخدر قابل تقدير و تشكر است.
نظر شما