پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۵:۱۴

پرداخت 70 درصد هزینه های استاندارد اروپا برای تجهیزات آزمایشگاهی

پرداخت 70 درصد هزینه های استاندارد اروپا برای تجهیزات آزمایشگاهی

معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به حمایت این معاونت از دانشگاه‌ها و مراکز علمی در زمینه خرید تجهیزات عرضه شده در نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی گفت: علاوه بر این 70 درصد از هزینه های استاندارد اروپا از سوی معاونت پرداخت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مجتبی خیام نکویی در نشست خبری امروز دوشنبه با اشاره به وجود تحریم‌ها در زمینه خرید تجهیزات آزمایشگاهی از خارج، افزود: با اعمال این تحریم ها فرصتی برای تولید تجهیزات آزمایشگاهی در داخل کشور ایجاد شد و بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه اقدام کردند.

معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برگزاری اولین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ساخت داخل را زمینه ای برای ایجاد بازار برای این محصولات فناورانه ذکر کرد و اظهار داشت: با برگزاری این نمایشگاه از دانشگاه‌ها و مراکز علمی که اقدام به خرید تجهیزات عرضه شده در این نمایشگاه کنند حمایت خواهد شد.

وی با اشاره به جزئیات این حمایت ها خاطرنشان کرد: حمایت مالی معاونت علمی برای مراکز علمی و پژوهشی زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه‌های علوم پزشکی زیر مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مراکز آموزشی و پژوهشی وابسته به دستگاه‌های اجرایی به میزان 50 درصد میزان خرید تا سقف 3 تا 5 میلیارد ریال در نظر گرفته است.

وی این میزان را برای دانشگاه‌های آزاد اسلامی، جامع علمی کاربردی و پیام نور 20 درصد میزان خرید تا سقف 10 میلیارد ریال ذکر کرد و یادآور شد: موسسات آموزشی و پژوهشی غیرانتفاعی از حمایت 10 درصدی میزان خرید تا سقف 200 میلیون ریال برخوردار می‌شوند.

خیام نکویی ادامه داد: علاوه بر این، آزمایشگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی می‌توانند از حمایت 10 درصدی میزان خرید تا سقف 100 میلیون ریال بهره مند شوند.

وی ارائه خدمات برای اخذ استاندارد اروپا CE را از دیگر خدمات این نمایشگاه نام برد و اضافه کرد: در این راستا 70 درصد هزینه های استاندارد CE از سوی معاونت علمی برای تجهیزات آزمایشگاهی پرداخت می‌شود.

کد خبر 2048542

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha