به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، صدها شهروند لیبیایی روز گذشته با تجمع در میدان الجزایر در طرابلس پایتخت لیبی حمایت خود را از "علی زیدان" نخست وزیر لیبی اعلام و محاصره نهادهای دولت توسط افراد مسلح را محکوم کردند.
معترضین سپس به سوی وزارت خارجه لیبی که همچنان در محاصره شبه نظامیان است حرکت کردند و در محکومیت استفاده از سلاح توسط افراد مسلح شعارهایی سر دادند. حاضران در این تظاهرات پلاکاردهایی را حمل می کردند که بر روی آنها نوشته شده بود: "خواهان شبه نظامیان نیستیم"، "مردم از مشروعیت صندوق ها حمایت می کنند" و "انزوای سیاسی خواسته ما است اما ما خواهان سرنگونی دولت نیستیم".
معترضین همچنین متلاشی شدن شبه نظامیان که پس از سرنگونی رژیم معمر قذافی تشکیل شده اند را خواستار شدند. گفتنی است قانون انزوای سیاسی مبتنی بر حذف عناصر سابق رژیم قذاقی از نظام فعلی لیبی است.
در بنغازی بزرگترین شهر در شرق لیبی نیز روز گذشته تظاهرات مشابهی برپا شد و صدها معترض حمایت خود را از دولت اعلام و حضور شبه نظامیان در کشور را محکوم کردند.
خبر دیگر اینکه 2 مرکز پلیس در شهر بنغازی صبح روز گذشته هدف 2 انفجار قرار گرفت که تلفاتی در بر نداشت و تنها خسارت مادی به همراه داشت. در همین راستا سفارت انگلیس در طرابلس بنا به دلایل امنیتی از تصمیم خود برای خروج شماری از کارکنان سفارت خود در لیبی خبر داد. در این بیانیه آمده است که این اقدام به طور موقت انجام می گیرد.
نظر شما