پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۰:۴۲

وزیر دفاع آلمان:

هیچ اطمینانی برای موفقیت در افغانستان وجود ندارد

هیچ اطمینانی برای موفقیت در افغانستان وجود ندارد

وزیر دفاع آلمان با ابراز نگرانی درباره آینده افغانستان بعد از بازگشت ناتو از این کشور تصریح کرد که هیچ اطمینانی برای موفقیت ما در این کشور وجود نداشته و همه چیز نامشخص است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از "تاگس شاو"،  "توماس دمزیر"، وزیر دفاع آلمان در "گزارشی از برلین" درباره مهار درگیریهای سوریه از خارج گفت، امکان نفوذ ما محدود است و یک مداخله نظامی در سوریه بسیار پر هزینه و همراه با تلفات فراوان خواهد بود. ما بسیار از یک دستور و مصوبه شورای امنیت سازمان ملل درباره سوریه دور شده ایم و این یک پیشرفت بد است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه این مسئله که آمریکا و روسیه کنفرانس مشترک را برای مسئله سوریه برگزار می کنند کمی امیدوار کننده است اما خیلی نه، همچنین به مسئله انفجارهای اخیر در شهر مرزی ترکیه با سوریه که طی آن دهها نفر کشته و زخمی شدند اشاره کرده اظهار داشت: ما برای قربانیان این حادثه تروریستی عزاداریم که در آن برخی ها می خواهند این اختلافات را تشدید کنند.

دمزیر همچنین درباره مسئله افغانستان نیز خود را چندان خوش بین نشان نداده و درباره این مسئله که تا چه حد اطمینان وجود دارد که با برگشت ناتو از افغانستان درگیریها بار دیگر در این کشور شدت پیدا نکند گفت: طبیعتا من بسیار نگران هستم. هیچ اطمینانی برای موفقیت وجود ندارد و همه چیز نامشخص است.

وزیر دفاع آلمان همچنین اظهار داشت که در افغانستان موفقیت ممکن است اگر راهکارهای سیاسی دنبال شود.

وی همچنین عملیات شناسایی هواپیماهای بدون سرنشین در افغانستان را با توجه به کاهش نیروهای خارجی در این کشور ضروری و غیر قابل انصراف ارزیابی کرد.

کد خبر 2053645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha