پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ تیر ۱۳۸۴، ۹:۳۷

به رياست دكتر عارف

جلسه شوراي عالي مناطق آزاد تجاري - صنعتي تشكيل شد

جلسه شوراي عالي مناطق آزاد تجاري - صنعتي به رياست دكتر محمدرضا عارف معاون اول رييس جمهور و با حضور وزيران نفت، بازرگاني، مسكن و شهرسازي و ساير اعضا تشكيل شد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، در ابتداي اين جلسه دكتر عارف با اشاره به رشد چشمگير مناطق آزاد تجاري - صنعتي در عرضه فعاليت هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي ارايه طرح جامع مناطق آزاد ازسوي هر منطقه را الزامي دانست و گفت: كليه مناطق آزاد جهت تعيين اهداف و جهت دهي به برنامه هاي آتي خود بايد طرح جامع خود را با توجه به شرايط ويژه هر منطقه و خصوصيات فيزيكي آن با كمك وزارت مسكن و شهرسازي آماده و به تصويب شوراي عالي شهرسازي برسانند.

معاون اول رييس جمهور اقدامات مناطق آزاد را در جهت اهداف نظام و دغدعه هاي دولت آقاي خاتمي مثبت ارزيابي كرد و اظهار داشت: با رفع موانع موجود بايد مناطق جديد التاسيس نيز اقدامات خود را عملياتي نمايند.

ارايه گزارش هاي مناطق به صورت مقايسه اي با شاخص هاي ملي و بين المللي و در يك فرصت مشخص براي همه مناطق، مجوز واگذاري زمين جهت احداث سايت هاي آموزشي و پژوهشي جهت دانشگاه هاي دولتي، منابع درآمدي شامل ورود كالاهاي تجاري و مسافري، مصارف سرمايه اي و طرح هاي عمراني، صورت هاي مالي سازمان مناطق آزاد كيش، چابهار، انزلي، سهم مناطق آزاد از اعتبارات دولتي در بودجه عمومي سال 84 كل كشور و هزينه هاي جاري از دستوراتي بود كه در اين جلسه بررسي و مورد تصويب قرار گرفت.

گفتني است در اين جلسه همچنين هر يك از مديران عامل مناطق آزاد تجاري كيش، قشم، چابهار، ارس، اروند و انزلي گزارشي از عملكرد خود را به اعضاي جلسه ارايه دادند.

کد خبر 205865

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha