پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ خرداد ۱۳۹۲، ۹:۳۸

آیت الله باریک بین:

تبعیت از رهبری موجب تحقق آرمان های امام راحل می شود

تبعیت از رهبری موجب تحقق آرمان های امام راحل می شود

قزوین- خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین گفت: در شرایط کنونی وظیفه ماست که با رهبری مقام معظم رهبری راه امام(ره) را ادامه داده و از آرمان‌ های ایشان دفاع و شرایط را برای ترویج اندیشه‌های امام راحل در همه جهان فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت ‌الله هادی باریک بین چهارشنبه شب در جمع کاروان‌های پیاده صالحین مرقد امام خمینی (ره) استان گیلان که در محل مسجد النبی استان برگزار شد اظهارداشت: حضرت امام خمینی (ره) یک عالم واقعی به احکام و موازین شرعی و اسلامی بود و برای اسلام عزت و عظمت خاصی قائل بود.

وی افزود: این امام بزرگوار دارای روحیه‌ ای بسیار قوی بودند و در ترویج فرهنگ و موازین دین اسلام همه جوانب را در نظر می‌گرفتند.

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: روحیه سیاسی و شجاعت این رهبر عالیقدر بسیار کم نظیر است و در عین اینکه کار سیاسی می‌کردند تربیت و اخلاق سیاسی نیز آموزش می‌دادند.

آیت الله باریک ‌بین تصریح کرد: امام خمینی (ره) با رهبری تاریخی خود دشمنان را مأیوس و اسلام را پیروز کرد.

وی ادامه داد: ایشان ولایت فقیه را به عنوان محور قوی و نیرومند برای اتصال به درگاه الهی حفظ و وحدت کلمه را برای ملت‌ها و کشور ما به یادگار گذاشتند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین با تأکید بر اطاعت از فرامین رهبر معظم انقلاب گفت: در شرایط کنونی وظیفه ماست که با رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای راه امام خمینی (ره) را ادامه داده و از آرمان‌های ایشان دفاع کرده و شرایط لازم برای ترویج افکار و اندیشه‌های امام راحل را در اقصی نقاط جهان فراهم کنیم.

آیت الله باریک ‌بین عنوان کرد: اندیشیدن امام راحل به کرامت انسانی موجب شد نگاه ایشان فراتر از کشور ایران برود.

وی چهاردهم خرداد را روز غمباری برای تمام ملت ایران دانست و گفت: 14 خرداد 1368 یکی از روزهای غمبار و تأسف‌باری است که در تاریخ ملت ایران برای همیشه به ثبت رسیده و رحلت این مرد بزرگ و وارسته قطع یقین در ذهن و اندیشه تمام آزاداندیشان جهان باقی خواهد ماند.

امام جمعه قزوین افزود: در این روز مردم ایران تکیه گاه خود را که برای آنان نویدبخش آزادی و استقلال و اقتدار بود، برای همیشه از دست دادند.

کد خبر 2066260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha