غلامرضا محمد قاسمی در گفتگو با مهر اظهارداشت: دانش آموزان رای اولی در این شهرستان برای آشنایی با چگونگی شرکت در انتخابات شوراهای شهر و روستا و همچنین یازدهمین دوره ریاست جمهوری در اقدامی نمادین به پای صندوق های رای رفتند.
وی هدف از برگزاری این مراسم نمادین در مدارس شهرستان خاش را بالابردن سطح اطلاعات و آگاهي دانش آموزان به منظور حضور در حماسه سیاسی و مشارکت در انتخابات عنوان کرد.
وی با بیان اینکه حضور رای اولی ها در انتخابات موجب نشاط انتخاباتی می شود افزود: حضور نوجوانان واجد شرایط رای دادن در خانواده ها و محافل مختلف در افزایش بینش، بصیرت افزایی و تشویق آحاد مردم به حضور در این عرصه نقش چشمگیری دارد.
قاسمی ادامه داد: نسل جديد جامعه ايران نيز همانند نسل هاي افتخارآفرين گذشته شکست ناپذير و استوار در برابر جنگ نرم دشمن ايستاده است و حضور آنها در پای صندوق های رای نشان خواهد داد که تلاش استکبار برای رسوخ در اعتقادات اسلامی و تضعیف باورهای نسل جوان بی تاثیر بوده است و همه آحاد ایران حافظ منافع نظام و پیرو ولایت فقیه هستند.


نظر شما