۲۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۲۷

امیر سیاری اعلام کرد:

ناوشکن بایندر مجهز به سامانه‌های پرتاب موشکی نور، غدیر و قادر است

ناوشکن بایندر مجهز به سامانه‌های پرتاب موشکی نور، غدیر و قادر است

بندرعباس خبرگزاری مهر: فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ناوشکن بهینه‌ سازی شده شهید بایندر مجهز به سامانه‌های پرتاب موشکی نور، غدیر و قادر است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر دریادار حبیب الله سیاری پیش از ظهر سه‌شنبه در حاشیه مراسم الحاق ناوشکن شهید بایندر به ناوگان جنوب نداجا در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه این ناوشکن توسط متخصصان داخلی و با همکاری کشتی سازی پرشیا هرمز و وزارت دفاع نوسازی و بهینه‌سازی شده است، اظهار داشت: 8 هزار قطعه حساس و مهم این ناوشکن توسط صنایع قطعه سازی داخلی بومی سازی شد. همچنین در روند تعمیرات اساسی این ناوشکن 3 هزار 200 قطعه سرویس، 2هزار و 500 قطعه تعویض، 170 سامانه تعمیرات اساسی و بیش از 98 سامانه منصوب بر روی شناور بهینه سازی شده است.

وی اظهار داشت: از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در راستای افزایش قدرت بازدارندگی این شناور می‌توان به نصب و راه اندازی سیستم کنترل آتش سلاح های ناوشکن اشاره کرد.

امیر سیاری خاطر نشان کرد: همچنین توپ 76 میلیمتری در پاشنه ناوشکن و توپ 40 میلیمتری در سینه ناوشکن و سامانه پرتاب موشک سطح به سطح نور و یکپارچه نمودن سامانه کنترل آتش و سامانه سلاح بر روی این ناوشکن نصب شده است.

وی با اشاره به قدمت 50 ساله این شناور در ناوگان نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: این شناور پس از 23 ماه انجام انواع فعالیت های نوسازی و بهینه سازی آمادگی انجام ماموریت در آبهای دور را دارد، از این رو ناوشکن بایندر به احتمال فراوان به همراه ناوگروه بیست و هفتم عازم ماموریت خواهد شد.

کد خبر 2073759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha