پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ خرداد ۱۳۹۲، ۱۵:۰۵

اکبریان در گفتگو با مهر:

شور و شعور در البرز به هم گره خورد/ قدردانی از وحدت و همدلی مردم

شور و شعور در البرز به هم گره خورد/ قدردانی از وحدت و همدلی مردم

کرج – خبرگزاری مهر: نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور حماسی مردم استان البرز پای صندوق های رای گفت: باید با قدردانی پاسخ همدلی و وحدت ایرانیان را داد.

عزیز اکبریان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن قدردانی از حضور حماسی مردم استان البرز در انتخابات روز گذشته اظهار داشت: مردم این استان بار دیگر همپای مردم سایر کشورها مشق عشق را با حضور بی نظیر در انتخابات معنا کردند.

وی گفت: معاندان نظام از ماهها پیش طراحی هزاران برنامه برای ایجاد یاس و ناامیدی در مردم را آغاز کرده بودند که در روزهای مانده به برگزاری انتخابات به اوج خود رسید ولی هموطنانمان نه تنها در کشور که در تمام نقاط دنیا به میدان آمدند و بر توطئه ها خط بطلان کشیدند.

اکبریان خلق حماسه سیاسی روز 24 خردادماه را برگی زرین در تاریخ پرافتخار جمهوری اسلامی دانست و افزود: مردم ایران در طول انقلاب شکوهمند اسلامی بارها و در مقاطع گوناگون و حساس حمایت خود را اعلام کردند و دیروز این حمایت به تمام دنیا مخابره شد.

وی افزود: در استان البرز شور و شعور سیاسی انتخابات با هم گره خورد و واجدان شرایط رای دادن یکپارچه آرای خود را به صندوق ها ریختند و در خلق حماسه ای ماندگار سهیم شدند.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور پرتعداد رای دهندگان تا ساعت پایان رای گیری یادآور شد: براساس گزارش ها تقریبا در تمامی حوزه های اخذ رای حتی در آخرین دقایق شمار زیادی از مردم در صف منتظر بودند.

اکبریان تصریح کرد: باید قدردان این ملت بود و پاسخ شایسته به همدلی و وحدت آنان داد.
 

کد خبر 2077132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha