پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ تیر ۱۳۹۲، ۱۵:۲۷

دریادار سیاری:

اجازه تعرض به کشتی‌های تجاری ایران را در آبهای آزاد نخواهیم داد

اجازه تعرض به کشتی‌های تجاری ایران را در آبهای آزاد نخواهیم داد

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: مطمئناً تا زمانی که در دریا حضور داریم هیچگونه تعدی و تعرضی به کشتی­های تجاری ما صورت نمی­گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده این نیرو در آئین روز جهانی دریانوردی و تجلیل از دریانوردان نمونه گفت: نیروی دریایی تا به امروز ضمن همراهی بیش از 2000 کشتی تجاری و نفتکش، قریب به 150 درگیری با دزدان دریایی داشته است و چندین گروه از آنها را دستگیر و به مقامات قضایی مربوطه تحویل داده است.

وی در ادامه افزود: امروز ما ادعا می­کنیم به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، امنیت دریایی را تا جنوب هندوستان و مدار 10درجه برقرار و در همین راستا نه تنها به کشتی­های کشورمان بلکه به کشتی­های سایر کشورهایی که درخواست همکاری داشته­اند نیز کمک کرده­ایم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین اذعان داشت: ما می­توانیم با تعامل مثبت و همدلی که در بین تمامی ارگان­های دریایی کشور وجود دارد، شاهد پیشرفت­های چشمگیر کشور در این زمینه باشیم و ضمن حفظ اقتدار، تمامی تحریم­ها را بی­اثر کنیم.

دریادار سیاری با اشاره به این­که چرخه اقتصادی از طریق  دریا می­چرخد، گفت: منافع و منابع راهبردی و کلانی در دریا داریم. به­خصوص منابع غذایی دریایی که کمترین درصد استفاده از این منابع در کشور ماست. ما باید بتوانیم از این مواد غذایی خدادادی در دریا برای پیشرفت اقتصادی کشور استفاده کنیم و همه عزیزان مسئول در این زمینه باید کوشا باشند تا کشوری دریا محور بسازیم.

گفتنی است، در این آئین که با حضور مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد، از ناخدا دوم عرشه عبدالوهاب طاهری، ناخداسوم مکانیک داود قلی­زاده و ناواستواریکم تکاور اردشیر امیری به­عنوان دریانوردان نمونه تقدیر شد.

کد خبر 2084639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha