به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مظفر تاجي صبح شنبه در جلسه شوراي فرهنگ عمومي چناران اظهار كرد: ملت ايران وظيفه خود را در خلق حماسه سياسي انجام دادند و اكنون وظيفه مسئولين است كه با ارائه خدمات خصوصا خدمات اقتصادي قدردان ملت ايران باشند.
امام جمعه چناران افزود: ملت با تمام وجود در عرصه هاي مختلف انقلاب و نظام حضور فعال دارند و گوش به فرمان مقام معظم رهبري هستند.
حجت الاسلام تاجي از حضور و عدم حضور به موقع برخي مسئولين در جلسه شوراي فرهنگ عمومي انتقاد كرد.
در ادامه سرهنگ علي جعفري موحد، فرمانده سپاه چناران به برنامه هاي روز عفاف و حجاب اشاره كرد و گفت: در آن هفته مسابقه فرهنگي عفاف و حجاب و حلقه هاي صالحين در مساجد و پايگاههاي مقاومت بسيج برگزار خواهد شد.
در اين جلسه به مناسبت روز عفاف و حجاب راهپيمايي بانوان، افتتاح پارك بانوان، تجليل از بانوان محجبه ادارات، برگزاري مراسم شب هاي قدر در محل پارك ملت و برگزاري دوره هاي قرآن و تفسير در محل پارك و مساجد و ...مصوب شد.
نظر شما