پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مرداد ۱۳۹۲، ۸:۱۹

قادری در گفتگو با مهر:

فراکسیون اصولگرایان در رای "عدم اعتماد" منسجم تر بود/ فراکسیون رهروان طیفی از اعضا با نگرش اصلاح طلب تا اصولگرا است

فراکسیون اصولگرایان در رای "عدم اعتماد" منسجم تر بود/ فراکسیون رهروان طیفی از اعضا با نگرش اصلاح طلب تا اصولگرا است

نماینده شیراز آرای فراکسیون اصولگرایان را در رای اعتماد به برخی وزرای پیشنهادی منسجم تر از فراکسیون رهروان ولایت ارزیابی کرد.

جعفرقادری، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با بیان اینکه سه وزیر پیشنهادی که رای نیاوردن در هر دو فراکسیون وضعیت خوبی نداشتند، اظهارداشت: اما آرای فراکسیون اصولگرایان در این باره منسجم تر بود و اعضای این فراکسیون نزدیکی فکری بیشتری به هم دارند این در حالیست که فراکسیون رهروان ولایت را طیفی از اعضا با نگرش اصلاح طلب تا اصولگرا، تشکیل می دهند و به همین دلیل دیدگاههای مختلفی در آن وجود دارد.

وی ادامه داد: در برخی موارد نیز افکار اعضا به هم نزدیک نیست، به طوری که حتی در انتخابات ریاست جمهوری اعضای فراکسیون رهروان نتواستند به جمع بندی درستی سر گزینه های مطرح برسند، در صورتی که گزینه های فراکسیون اصولگرایان تقریبا به هم نزدیک بود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره انتصاب نجفی برای ریاست سازمان میراث فرهنگی و سرپرستی توفیقی برای وزرات علوم نیز گفت: دولت حق دارد که در این زمینه مطابق قانون عمل کند اما اگر هم مجلس و هم دولت سعی شان بر این باشه که زمینه تعامل را بوجود بیاورند فکر نمی کنم این اقدام درست باشد.   
 

کد خبر 2118493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha