به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی میرلوحی، یک شنبه شب در مراسم سوگواری شهادت امام صادق(ع) در اصفهان ضمن تشکر از برگزاری این جلسه توسط فارغ التحصیلان اصفهانی دانشگاه امام صادق(ع) افزود: خداوند به شاگردان دانشگاه امام صادق لیاقت و افتخار بیشتری نسبت به دیگران برای برگزاری جلسات سوگواری ششمین اختر تابناک ولایت داده است.
وی با بیان اینکه حوزه علمیه اصفهان چهارصد سال مشعل ولایت اهل بیت بوده،عنوان کرد:قدر حوزه اصفهان را بدانید و عظمت این حوزه را حفظ کنید،اولین کار ائمه و امام صادق(ع) اقامه حوزه علمیه بوده است.
مسئول دفتر حضرت آیت الله مهدوی کنی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی و علما بر روی وحدت بین مسلمین تاکید دارند،ولی این وحدت به معنی ذوب شدن شیعه نیست.
وی گفت:معتقد به وحدت مسلمین هستیم ولی در مواقعی که تشخص شیعه مطرح است،جای تقیه نیست.
میرلوحی در رابطه با امامت اهل بیت(ع) گفتند:امامت حق اهل بیت بوده؛ائمه در برخی مسئائل از جمله امامت کوتاه نمی آمدند و مسئله امامت ائمه مثل نبوت انبیاء است.
وی عنوان کرد:همانطور که بعث النبی با خداست،نصب الامام هم با خداست.
فکر می کردیم پلیدتر از مثلث پلید نباشد
معاون دانشگاه امام صادق(ع)در مورد مسئله سوریه تصریح کرد:ما فکر می کردیم جز مثلث پلید جهان یعنی آمریکا،اسرائیل و انگلیس پلیدتری در جهان نباشد ولی درحال حاضر اباسفیان ها به آن ها اصرار می کنند که به چرا به سوریه حمله نمی کنید،این درحالی است که آن مثلث پلید از حمله به سوریه می ترسند.
وی افزود: افراد و رفقایی که از سوریه بر می گردند،برایمان تعریف می کنند و می گویند رو به روی سنگرهایمان که برای دفاع از حرم مطهر حضرت زینب(س)قرار دارد،شورشیان می گویند:لبیک یا یزید،لبیک یا معاویه.
وی ادامه داد: اگر تا به حال مسلمانان شیعه از ایران،افغانستان و... به سوریه نرفته بودند،الان جنازه و پیکر حضرت زینب(س) را هم برده بودند.
به گزارش خبرنگار مهر،عباس مقتدایی، حسن کامران،احمد شریعتی،دکتراحمد علی فروغی ابری و محمد هویدا از حاضرین این جلسه بودند.
نظر شما