پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ شهریور ۱۳۹۲، ۱۷:۲۷

پانته‌آ بهرام برای اکران "من مادر هستم" به سوئد می‌رود

پانته‌آ بهرام برای اکران "من مادر هستم"  به سوئد می‌رود

فیلم سینمایی "من مادر هستم" ساخته فریدون جیرانی در جشنواره فیلم سوئد به نمایش در می‌آید و پانته‌آ بهرام بازیگر فیلم نیز در این جشنواره حضور می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این جشنواره که از پنجم تا هفتم مهرماه در استکهلم و یکی از شهرهای دیگر این کشور برگزار می‌شود، پانته آبهرام باریگر فیلم و لادن موسوی حضور خواهند یافت. در این رویداد فیلم‌های "پل چوبی" ساخته مهدی کرم‌پور، "هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند" ساخته پوران درخشنده هم به‌نمایش درخواهند آمد.

هر سه فیلم از جمله فیلم‌های نامزد بررسی برای ارسال به مراسم اسکار 2014 هستند. در فیلم "من مادر هستم" باران کوثری، فرهاد اصلانی، حبیب رضایی، ناصرطهماسب، امیر حسین آرمان، آرمان صورتگر و پانته‌آ بهرام و هنگامه قاضیانی در نقش ناهید مشرقی بازی دارند. بهرام دهقانی فیلم را تدوین کرده و مرتضی غفوری مدیر فیلمبرداری فیلم هستند.

در خلاصه فیلم آمده است: آوا دلنواز مجبور می‌شود که سعید بهترین دوست پدرش را بکشد. برادر سعید از خارج از کشور به سیمین کاشف همسر سعید وکالت می‌دهد تا تقاضای قصاص کند. سیمین کاشف که در گذشته از نادر دلنواز پدر آوا آزار دیده است حالا تصمیم به انتقام می‌گیرد؛ انتقام از دختر مردی که یک زمان دوستش داشته است.

 

کد خبر 2131578

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha