پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۶:۲۵

باباخانی مطرح کرد:

تعلیم و تربیت از امور زیربنایی و حیاتی هر جامعه به شمار می رود

تعلیم و تربیت از امور زیربنایی و حیاتی هر جامعه به شمار می رود

آستانه اشرفیه – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه گفت: تعلیم و تربیت از امور زیربنایی و حیاتی هر جامعه به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی باباخانی صبح دوشنبه در جمع فرهنگیان این شهرستان مسئله تربیت را بالاتر از تعلیم دانست و افزود: در جامعه امروز مهارت و تخصص از عوامل موثر تامین زندگی بهتر و رفاه بیشتر است.

وی همچنین به اهمیت و ضرورت تعلیم و تربیت در جامعه اظهارداشت: رفاه و عظمت هر جامعه با تعلیم و تربیت نسبت مستقیم دارد بدین معنی که هر چه سطح آموزش و پرورش مردم بالاتر باشد سعادت بیشتری بر آن جامعه حکم فرماست.

فرماندار آستانه اشرفیه گفت: پیامبر اسلام  هنگامی که مردم در تاریکی جهل راه خود را گم کرده و به کلی از تعلیم و تربیت بی بهره بودند مردم را به فراگیری علم و دانش، کسب فضائل و آداب نیکو فراخواند و فراگیری دانش را بر هر مسلمان واجب دانست.

وی افزود:  همچنین از تمامی روایات اسلامی بر می آید که انسان باید در تمام لحظات زندگی به سیر تکاملی خود ادامه و پیوسته بر کمالات خود بیافزاید و در صدد اصلاح و تکامل خود باشد.

باباخانی در ادامه با بیان اینکه ضرورت و اهمیت فراگیری و پرداختن به تعلیم و تربیت بر هیچ کس پوشیده نیست، یادآورشد: هدف غایی تربیت اسلامی، پرورش انسان مقرب الهی است.

کد خبر 2141147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha