پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۱۷

وفایی نژاد:

شهرکهای صنعتی رکن رشد اقتصادی هستند

شهرکهای صنعتی رکن رشد اقتصادی هستند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران، تصريح كرد : شهركهاي صنعتي يكي از اركان مهم در رشد اقتصادي محسوب مي شوند و تقويت ايستگاههاي آتش نشاني موجب حفاظت از كار ، توليد و سرمايه در سطح شهركها و نواحي صنعتي مي شود.

به گزارش خبرنگار مهرف عباسعلی وفایی نژاد پیش از ظهر شنبه در مراسم افتتاح دو طرح عمرانی در شهرکهای صنعتی آمل بيان داشت : در راستاي امنيت در سطح شهركها و نواحي صنعتي ، اقدامات مؤثري صورت گرفته كه از جمله آن ، به تقويت ايستگاه آتش نشاني ، تقويت و تجهيز شبكه شيرهاي آب آتش نشاني ، برگزاري دوره هاي آموزشي اطفاء حريق و تهيه و توزيع كتابچه آشنايي با الزامات ايمني و بهداشتي در شهركها و نواحي صنعتي مي توان اشاره كرد.

مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي مازندران گفت : براي اجرا و بهره برداري از دو پروژه در شهرك صنعتي امامزاده عبداله آمل مبلغ 6 ميليارد ريال از محل منابع داخلي شركت هزينه شده است.

وي خاطر نشان كرد : شهرك صنعتي امامزاده عبداله آمل از پتانسيل بالايي در سرمايه گذاري برخوردار بوده كه هم اكنون 223 واحد بهره بردار در اين شهرك صنعتي فعاليت مي كنند و با مبلغ دو هزار و 250 ميليارد ريال حجم سرمايه گذاري ، براي هشت هزار و 8230 نفر نيز اشتغال بوجود آمده است.

مديرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران با اشاره به تجهيز ساختمان آتش نشاني به ماشين اطفاء حريق و خط انتقال آب اين شهرك صنعتي اظهار داشت : شهرك صنعتي امامزاده عبداله آمل داراي سه حلقه چاه آب بوده كه 40 ليتر در ثانيه از اين سه حلقه چاه ، آب برداشت مي شد و براي تأمين آب مورد نياز واحدهاي توليدي و صنعتي و جلوگيري از قطعي آب ، حفر چاه شماره 4 و خط انتقال ، در دستور كار قرار گرفت كه با بهره برداري از چاه آب شماره 4 ، روزانه 20 ليتر در ثانيه بر ظرفيت آب اين شهرك صنعتي افزوده مي شود كه در نتيجه ، ظرفيت چاههاي آب از 40 ليتر در ثانيه به 60 ليتر در ثانيه افزايش خواهد يافت .

وفايي نژاد افزود : براي خط انتقال آب شهرك صنعتي امامزاده عبداله آمل 900 متر لوله گذاري انجام شده است .

کد خبر 2144478

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha