پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ مهر ۱۳۹۲، ۱۸:۰۰

زهرایی خبر داد:

16 هزار نفر در اردوهای جهادی خراسان جنوبی شرکت کردند

16 هزار نفر در اردوهای جهادی خراسان جنوبی شرکت کردند

بیرجند - خبرگزاری مهر: مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال تا کنون 16 هزار و 483 نفر در قالب اردوهای جهاد به مناطق محروم استان اعزام شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد زهرایی عصر دوشنبه در دومین ستاد پشتیبانی اردوهای جهادی استان اظهارکرد:  این افراد در قالب گروه های دانشجویی، محلات و حلقه‌ های صالحین یک ‌روزه به مناطق مختلف استان اعزام شده اند.

وی با اشاره به اعزام 62 گروه دانشجویی به مناطق محروم استان تصریح کرد: در قالب این گروه ها یک هزار و هشت نفر به مدت 14 روز در مناطق محروم حضور پیدا کرده اند.

وی عنوان کرد: همچنین طی شش ماهه نخست امسال 89 گروه محلات به تعداد یک‌هزار و 262 نفر  به اردوهای جهادی اعزام شده اند.

وی با اشاره به شرکت 14هزار و 213 نفر در قالب گروه جهادی یک ‌روزه گفت: در این مدت 128 تیم پزشکی به تعداد سه هزار و 300 نفر در روستا ویزیت راگان بیمران را داشته اند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: 590 پروژه کوچک و زودبازده در این استان توسط بسیج سازندگی با اعتباری بالغ بر 90 میلیارد ریال اجرایی شده است.

زهرایی از انعقاد تفاهم نامه بسیج سازندگی استان با 17 دستگاه اجرایی خبر داد و عنوان کرد:  این تفاهم نامه ها در راستای اجرای طرح های عمرانی، امورات پیشگیرانه و امور فرهنگی و آموزشی بوده است.

وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی در حوزه کشاورزی بیان داشت: گسترش پرورش مرغ بومی و تولید تخم‌ مرغ محلی، گسترش پرورش ماکیان و  شیلات شامل پرورش ماهی سردآبی در مجاورت چاه‌های آب کشاورزی، پرورش ورمی کمپوست و تولید کود کمپوست و پرورش قارچ خوراکی از فعالیت‌های مشترک جهاد کشاورزی و بسیج سازندگی در حوزه اقتصاد مقا ومتی بوده است.

کد خبر 2146306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha