به گزارش خبرگزاری مهر، علی داوودی دبیر هنری سومین جشنواره شعر انقلاب در خصوص این دوره از جشنواره گفت: آثار رسیده به این دوره از جشنواره به لحاظ كیفی در سطح بسیار بالایی قرار داشته است و در حال حاضر آثار در بخشهای شعر كلاسیك، شعر نو و بخش پژوهش توسط داوران داوری مقدماتی شدهاند.
وی در ادامه افزود: امسال در بخش پژوهش آثار بسیار خوبی از سوی پژوهشگران داشتهایم؛ همچنین مجموعه مقالات و آثار شاخصی در حوزه پژوهش شعر انقلاب از سوی پژوهشگران ارسال شده است كه به نظر میرسد این قابلیت را داشته باشند كه جشنوارهای جداگانه برای آثار پژوهشی برگزار شود.
دبیر هنری سومین جشنواره شعر انقلاب پایان داوری نهایی سومین جشنواره شعر انقلاب را هفته آینده ذكر و اظهار كرد: تا هفته آینده كلیه آثار توسط 15 داور بررسی خواهند شد و در سالمرگ قیصر امینپور و سلمان هراتی که مصادف با چهارشنبه هشتم آبانماه است، برگزیدگان نهایی معرفی خواهند شد.
شایان ذكر است سومین جشنواره شعر انقلاب در سه بخش مجموعه شعر، تك اثر و پژوهش و در دو قالب شعر نو، شعر كهن و پژوهش برگزار شده است.
نظر شما