عزتالله یوسفیان ملا در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر با اشاره به دیدار امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اساتید و همچنین صاحبنظران حوزه اقتصاد با نوبخت معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور و همچنین معاونین وی گفت: در این جلسه که به مدت سه ساعت و نیم برگزار شد، نزدیک به 80 نفر از اساتید، نمایندگان مجلس و همچنین صاحبنظران حوزه اقتصاد حضور داشتند و به بیان نظرات خود پرداختند.
وی افزود: این جلسه در کمال آزادی برگزار شد و خوشبختانه آقای نوبخت و معاونین ایشان به خوبی شنونده تمام اظهارنظرهای صاحبنظران بودند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: بخشی از سخنان این جلسه مرتبط به حوزه اجرای طرح هدفمندی یارانهها و نحوه اصلاح و پیشبرد آن بود. همچنین برخی دیگر از صاحبنظران به بیان نقطه نظرات خود درباره نظام بودجهنویسی کشور پرداختند.
وی ادامه داد: کارشناسان اقتصادی حاضر در این جلسه معتقد بودند باید نظام بودجه ریزی کشور اصلاح شده و بودجه ای کاربردی در مجلس به تصویب برسد.علاوه بر این در خصوص راهکارهای رونق اقتصاد کشور، نحوه بازگرداندن معوقات بانکی و دیگر مسائل اقتصادی نیز در این جلسه بحث و بررسی شد.
معاونت نظارت رئیس جمهور به دلیل انتقاداتی که به این معاونت در خصوص عدم مشاوره با کارشناسان وجود داشت این جلسه را برگزار کرد و نوبخت در این جلسه تنها به حاضران خیر مقدم گفت و شنونده نقطه نظرات کارشناسان بود.
وی افزود: از طرف معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری نیز آقایان دژپسند معاون بودجه آقای نوبخت، ممبینی معاون ایشان،آقای پورمحمدی از مشاوران آقای نوبخت و آقای عادل آذر رئیس مرکز آمار نیز حضور داشتند.
نظر شما