به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید مرتضی محمودی عصر امروز در جمع حلقه های صالحین برادر ورامین با تسلیت ایام شهادت حضرت مسلم (ع) اظهار داشت: حضرت مسلم بن عقیل از مظلومترین شهدای تاریخ اسلام است که امروز حرم و بارگاهش میزبان زائران اقصی نقاط جهان است.
امام جمعه ورامین افزود: امروز حرم حضرت مسلم(ع) که در حاشیه کوفه قرار دارد مورد استقبال شیعیان بویژه زائران ایرانی قرار گرفته است و امروز ملت ایران افتخار دارد که ضریح حضرت مسلم را بازسازی کرده و مردم ورامین با اهدای 40 میلیون تومان در ساخت این ضریح مشارکت داشتند.
وی سپس به اهمیت نماز در دین مبین اسلام اشاره کرد و عنوان کرد: نماز ستون دین اسلام است و اگر ستون دین برداشته شود از مبانی دین چیزی باقی نخواهد ماند.
محمودی ادامه داد: بر اساس روایات اسلامی اگر نماز انسان مورد قبول درگاه الهی قرار بگیرد همه اعمال مورد رضایت خداوند قرار خواهد گرفت و اولین چیزی که در روز قیامت از انسان سوال می شود مسأله نماز است.
این مسئول یادآور شد: نماز اگر صحیح و اول وقت خوانده شود در شب اول قبر مانند نوری به انسان باز خواهد گشت و هیچ چیز مانند نماز نمی تواند در روز قیامت دلسوز انسان باشد.
نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا تصریح کرد: برخی تصور می کنند که اگر ایران با آمریکا ارتباط برقرار کند، وضعیتش مساعد می شود دچار اشتباه بزرگی هستند.
وی تأکید کرد: به فرموده مقام معظم رهبری ما به تیم دیپلماسی خود اعتماد داریم و به آنان خوشبین هستیم، اگرچه بعضی حرکات در نیویورک به جا نبود اما در حقیقت ملت ایران به آمریکایی ها اعتماد ندارد.
امام جمعه ورامین اظهار داشت: مسئولین باید با تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری، نرمش قهرمانانه را سرلوحه کار خود قرار دهند و با چشمی باز در سیاست قدم بردارند.
وی گفت: اگر روزی ایالات متحده آمریکا از جنایات خود عذر خواهی کند باز هم پیشینه استکباری سردمداران آن از ذهن ملت ایران پاک نخواهد شد.
محمودی افزود: آمریکا در جریان دفاع مقدس و پس از پیروزی انقلاب اسلامی جنایاتی را علیه ملت ایران انجام داده است که هیچگاه فراموش شدنی نیست.
وی اضافه کرد: شعار مرگ بر آمریکا با ماهیت انقلاب اسلامی ما عجین شده است و هیچگاه این شعار از ادبیات سیاسی ملت ایران حذف نخواهد شد.
این مقام مسئول تصریح کرد: ملت ایران با تمام وجود شعار مرگ بر آمریکا را سر خواهد داد و در 13 آبان اوج انزجار خود را از جنایات استکبار جهانی به نمایش خواهد گذاشت و بسیار قویتر از سال گذشته این شعار را سر می دهد.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ورامین با انتقاد از انتساب برخی سخنان به امام راحل گفت: امام خمینی (ره) مواضعش درباره آمریکا مشخص است و امام راحل راه مبارزه را به ملت ایران نشان داد.
آیت الله محمودی:
شعار مرگ بر آمریکا با ملت ایران عجین شده است/ امام (ره) راه مبارزه با آمریکا را نشان داد

ورامین - خبرگزاری مهر: امام جمعه ورامین با انتقاد از انتساب برخی سخنان به امام راحل گفت: امام خمینی (ره) مواضعش درباره آمریکا مشخص است و امام راه مبارزه را به ملت ایران نشان داد.
کد خبر 2155931
نظر شما