پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۴۵

عراقچی در جمع خبرنگاران:

کاردار ایران در انگلیس هنوز تعیین نشده است/ دست پنهانی برای ایجاد ابهام درباره مذاکرات وجود دارد

کاردار ایران در انگلیس هنوز تعیین نشده است/ دست پنهانی برای ایجاد ابهام درباره مذاکرات وجود دارد

معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه  ظرف 7 تا 10 روز آینده وضعیت معرفی کاردار جمهوری اسلامی ایران و کاردار انگلیس در تهران مشخص خواهد شد، اعلام کرد که  کاردار ایرانی هنوز تعیین نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس عراقچی در حاشیه برگزاری مراسم روز سازمان ملل متحد که پیش از ظهر امروز در مرکز آموزش و پژوهش های بین الملل وزارت خارجه برگزار شد درباره زمان رسیدن مذاکرات به گام فنی اظهار کرد: تا قبل از برگزاری ژنو بعدی امیدواریم دو جلسه در این خصوص برگزار شود.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص معرفی کاردارهای ایران و انگلیس، افزود: ظرف 7 تا 10 روز آینده وضعیت معرفی کاردار جمهوری اسلامی ایران و کاردار انگلیس در تهران مشخص خواهد شد ضمن اینکه نام کاردار ایرانی هنوز مشخص نشده است.

معاون امور حقوقی و بین الملل وزارت خارجه در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره انتشار برخی جزئیات مذاکرات از سوی رسانه های خارجی تصریح کرد: هیچ مطلبی که تاکنون درباره مذاکرات منتشر شده را تایید نمی کنم. اینها بیشتر فضاسازی هایی است که رسانه های معاند و در راس آنها رسانه های مرتبط با رژیم صهیونیستی انجام می دهند.

وی ادامه داد: این اقدامات برای گل آلود کردن آب و پریشان کردن فضای روانی موجود چه در سطح ایران و چه در سطح بین الملل صورت می گیرد. ما و طرف های 1+5 در خصوص اینکه جزئیات مذاکرات نباید پخش شود، کماکان متعهد هستیم.

عراقچی در عین حال یادآور شد: البته مباحث مربوط به مذاکرات را در مصاحبه های مختلف بیان کرده ایم و مردم شریف ایران نیز در جریان آن هستند چرا که کلیاتی که مورد بحث قرار گرفته است، چیز محرمانه ای نیست.

وی با بیان اینکه ما در چارچوب بحثمان موضوعات را معرفی کردیم که مورد پذیرش قرار گرفت، گفت: اینکه جزئیات آن چیست و در عمل چه می شود تاکنون منتشر نشده است و هر چه رسانه های خارجی گفته اند را تایید نمی کنم.

مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان در پاسخ به این سئوال که گفته می شود در مقابل گام هایی که ایران برخواهد داشت آمریکا بخشی از اموال بلوکه شدن ایران را آزاد خواهد کرد، افزود: همه اینها گمانه زنی است و اجازه بدهید جزئیات مذاکرات در زمان خود اعلام خواهد شد. ما در خصوص جزئیات فعلا در حد تبادل نظر با طرفین مذاکره کرده ایم.

عراقچی تاکید کرد: آنچه در ژنو مورد توافق واقع شد قالب مذاکرات و مدالیته مذاکرات بود اما در مورد محتوا صرفا در حد تبادل ایده ها صحبت کرده ایم و هیچ چیز هنوز قطعی نیست.

وی عنوان کرد: مطالبی که رسانه های خارجی می گویند و ادعاهایی که می شود که چه چیز در مقابل چه چیز و چه کسی چه کار کند و چه کار نکند صرفا گمانه زنی است و هیچ کدام از آنها تایید نمی شود.

معاون امور حقوقی و بین الملل وزارت خارجه اضافه کرد: به نظر بنده یک دست پنهانی پشت سر آنچه از جزئیات مذاکرات مطرح می شود وجود دارد که مرتبط با محافل رسانه های صهیونیستی است. این اقدامات آنها برای آلوده کردن فضای موجود و ایجاد شک، ابهام و تردید در بین مردم ایران است.

امیدوارم کسی به اینها توجه نکند و مذاکرات روند معقول، منطقی و متین خود را طی نماید تا به نتیجه برسد.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری درباره اظهارات اخیر شیمون پرز که گفته ایران نباید تنها انرژی هسته ای را متوقف کند بلکه دانشمندان هسته ای هم باید حذف شوند، اظهار کرد: صحبت های ایشان اصلا برای ما اهمیتی ندارد.

عراقچی در پاسخ به سئوال دیگری درباره اظهارات اخیر بشاراسد که برگزاری اجلاس ژنو 2 را بی فایده دانسته است، اظهارامیدواری کرد که نهایتا راهکاری سیاسی برای سوریه پیدا شود چرا که حل این موضوع صرفا از طریق گفتگو، توجه به حقوق مردم سوریه، دولت این کشور و گروه های معارض واقعی مقدور است.

وی بیان کرد: اینکه نسبت به ژنو 2 تردیدهایی در دولت سوریه به وجود آمده به خاطر عدم برخورد منسجم گروه های معارض واقعی است چون ما هنوز شاهد شرکت منسجم آنها در نشست های بین المللی که درباره سوریه برگزار می شود، نبوده ایم اما امیدواریم راهکار سیاسی برای سوریه به پیش برود چون ما به راهکاری غیر از آن معتقد نیستیم.

این خبر تکمیل می شود . 

کد خبر 2160207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha