پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۰:۴۹

ظریف آخر هفته به آفریقا می رود/ نخستین سفر وزیر خارجه به قاره سیاه

ظریف آخر هفته به آفریقا می رود/ نخستین سفر وزیر خارجه به قاره سیاه

وزیر امور خارجه اواخر هفته جاری برای دیدار با مقامات افریقای جنوبی عازم قاره سیاه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین امیر عبداللهیان معاون عربی و افریقای وزیر امور خارجه شب گذشته در برنامه گفتگوی ویژه خبری به سفر وزیر امور خارجه به افریقای جنوبی و ترکیه اشاره کرد و گفت: قرار است وزیر امور خارجه پایان هفته جاری به افریقای جنوبی و سپس به ترکیه سفر کند.

وی با بیان اینکه اولین سفر ظریف در دوره جدید به افریقا، با هدف برگزاری کمیسیون عالی مشترک ایران و افریقای جنوبی است، افزود: وزیر امور خارجه در این سفر گفتگوهایی را در ارتباط با سیاست خارجی و نگاه ایران نسبت به افریقا دنبال می کند.

عبداللهیان با بیان اینکه در این سفر بخش های تجاری و خصوصی در ترکیب هیئت همراه دکتر ظریف هستند، گفت: اقای ظریف دراین سفر با رئیس جمهور افریقای جنوبی دیدار خواهند داشت.

معاون عربی، افریقای وزارت امور خارجه گفت: دکتر ظریف در سفر به ترکیه نیز مباحث منطقه ای از جمله نشست ژنو دو و همکاریهای تهران و آنکارا را برای صلح در منطقه در دستور کار دارد.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور توجهی خاصی به قاره افریقا دارد، گفت: 55 کشور در قاره افریقا وجود دارد و سفر دکتر ظریف به قاره افریقا یک اقدام مبارکی است و شاهد گسترس مناسبات در این قاره مهم جهان خواهیم بود.

کد خبر 2163965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha