پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۱۸

سیبویه در گفتگو با مهر : 

عمان صدور ویزا برای ایرانیان را به هیچ وجه لغو نکرده است/ روابط ایران و عمان الگو است

عمان صدور ویزا برای ایرانیان را به هیچ وجه لغو نکرده است/ روابط ایران و عمان الگو است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان اعلام کرد: صدور ویزا برای ایرانیان از سوی عمان به هیچ وجه لغو نشده و ویزاها به راحتی رد و بدل می شود.

علی اکبر سیبویه ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برخی از اخبار که چندی پیش در خصوص لغو ویزای توریستی برای ایرانیان از سوی عمان مطرح شده بود، گفت: چنین خبری را به طور کل تکذیب می کنیم .

وی افزود: صدور ویزا برای ایرانیان به همان شکل سابق و حتی بهتر از قبل صورت می گیرد و به راحتی ویزاها رد و بدل می شوند.

سیبویه با اشاره به اینکه تنها بعضی مجوز برخی از شرکت های توریستی که ناآگاهانه اقداماتی را انجام داده بودند، باطل شده است ، بیان کرد: اما برای سایر افراد به راحتی ویزا صادر می شود و مشکلی وجود ندارد.

وی خطاب به رسانه ها اظهار داشت: رسانه ها بهتر از انتشار شتاب زده برخی از اخبار خودداری کنند و درباره اخبار خود پیش از انتشار تحقیق کنند.

سفیر ایران در عمان گفت: روابط ایران و عمان الگو است و چطور ممکن است پس از سفر سلطان عمان با دستاوردهای بسیاری که داشت ، صدور ویزا برای ایرانیان متوقف شود.

وی تأکید کرد: رسانه ها با انتشار اخبار شتابزده تنها آب به آسیاب دشمن می ریزند و خوراک خبری را برای رسانه های فارسی زبان خارج از کشور فراهم می کنند که به روابط دو کشور لطمه وارد کنند.

بر اساس این گزارش پس از سفر سلطان عمان به ایران به عنوان اولین مهمان خارجی حسن روحانی پس از ریاست جمهوری به تهران ، برخی رسانه ها گزارش هایی را در قالب مصاحبه با برخی از شرکت های توریستی منتشر کرده و اعلام کردند که صدور ویزای توریستی برای ایرانیان لغو شده است .

کد خبر 2164010

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha