محمد احمدي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، افزود : بر اساس يك تفاهم نامه سه جانبه ميان وزارتخانه هاي آموزش و پرورش ، علوم و سازمان مديريت و برنامه ريزي در اسفند سال گذشته ، بحث ارتقاي سطح مدارك فرهنگيان مورد توجه قرار گرفت.
وي با اشاره به اينكه تفاهم نامه مذكور عينا مصوبه هيات وزيران گرديد ، تصريح كرد : طبق مصوبه هيات وزيران ، معلماني كه از اين پس وارد سيستم آموزش و پرورش مي شوند، بايد حداقل شرايط تدوين شده در اين مصوبه را دارا باشند.
احمدي داشتن حداقل مدرك كارداني و كارشناسي را براي مقطع ابتدايي و كارشناسي ارشد را براي تدريس در مقطع راهنمايي عنوان كرد و گفت : كساني كه از طريق آزمون وارد سيستم مي شوند ، بايد چنين شرايطي را داشته باشند و گروهي كه در مراكز تربيت معلم هستند نيز بايد دوره هاي لازم را ببينند و سپس شروع به كار كنند.
مديركل دفتر آموزشي و ارتقاي مهارت هاي حرفه اي و تربيت معلم وزارت آموزش و پرورش ، توضيح داد : براي تدريس در مقطع راهنمايي بايد پس از طي كردن دوره كارشناسي ، يك سوم آموزش دوره كارشناسي ارشد را قبل از اشتغال و دو سوم را در حين اشتغال بگذرانند.
وي تاكيد كرد : تمام اين موارد مصوبه هيات وزيران بوده و آموزش و پرورش ملزم به اجراي آن است . بنابراين پس از اين شاهد معلماني با تحصيلات بالاتر از ديپلم در آموزش و پرورش خواهيم بود.
نظر شما