پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ آبان ۱۳۹۲، ۱۶:۳۸

طراحی شهرهای هرمزگان باید بر اساس اصول بومی باشد

طراحی شهرهای هرمزگان باید بر اساس اصول بومی باشد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار هرمزگان گفت: تمامی طرح ها و ایده های شهر باید با بر اساس اصول بومی در شهرهای هرمزگان پیاده سازی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهندس مهدی رضایی عصر چهارشنبه در مراسم روز شهرساز که در هتل هرمز بندرعباس برگزار شد، با بیان اینکه شهرسازان باید در طراحی شهرها از اصول بومی  استفاده کنند، افزود: البته استفاده از اصول بومی به این معنا نیست که طراحی های مطلوبی که در دیگر شهرهای پیاده شده در هرمزگان استفاده نشود بلکه باید در این طراحی ها بومی سازی و سازگاری با محیط در آن دیده شود.

وی با بیان اینکه در پیاده سازی اصول شهری در هرمزگان جا برای کار بسیار است و باید تلاش بیشتری شود، تصریح کرد، در این جا نقش مهندسان شهرساز نمود بیشتری می بابد و باید با ارائه ایده های مطلوب تلاش کرد تا سیمای خوبی به شهرهای استان دهیم.

رضایی در ادامه به مشکلات پیش روی شهرداری ها پرداخت و افزود: هرمزگان دارای 37 شهرداری است که برخی از شهرهای آن جمعیت بسیار کمی دارند اما در زمینه مشکلات مالی درگیر هستند و فشارهای زیادی را تحمل می کنند.

معاون استاندار هرمزگان گفت: درگیری های مالی تا جایی دامن شهرداری ها را می گیرد که در بعضی مواقع دغدغه اصلی شهرداری تامین حقوق کارمندان آنهاست که این معضل می تواند شهرداری ها را از مسیر اصلی آنها دور کند.

به گفته وی استفاده از متخصصان در این شرایط می تواند از بروز مشکلات مذکور جلوگبری کند.

رضایی با تاکید بر هماهنگی شهرداری ها با مجموعه شهرسازی استان گفت: این هماهنگی بسیاری از چالش های پیش روی شهرداری را بر طرف می کند.

وی با بیان اینکه شهر یک مجموعه پویا است، خاطرنشان کرد: همه توان فکری مسئولان شهرسازی باید در جهت کاستن از بار مشکلات شهر و افزودن بر توسعه مبتنی بر برنامه باشد.

این مسئول اضافه کرد: دراین راستا افق برنامه‌ریزی‌ها باید معطوف به آینده باشد و از اتخاذ تصمیماتی که آینده شهر و شهروندان را با چالش مواجه کند پرهیز شود

قدردانی از شهرداران هرمزگان

همزمان با روز شهرساز اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان از شهرداران هرمزگان تقدیر کرد. در این روز همچنین از سه شهردار منتخب هرمزگان قدردانی به عمل آمد.

افشین بهرامی در مراسم تقدیر از شهرداران استان گفت: شهرداری ها نقش به سزایی در ساخت شهرها دارند از این رو وظیفه سنگینی بر عهده آنهاست تا شهر ایده آل برای شهروندان خود طراحی و پیاده کنند.

وی با بیان اینکه راه و شهرسازی هرمزگان با توجه به وظیفه ذاتی خود همکاری تنگاتنگی با شهرداری های هرمزگان دارد و در این زمینه برنامه های مبسوطی نیز به شهرداران سراسر استان ارائه داده است.

بهرامی همچنین با اشاره به نحوه انتخاب سه شهردار منتخب از بین شهرداران استان گفت: طبق بررسی های انجام شده از سوی اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان، علاوه بر بررسی عملکرد شهرداران در زمان مسوولیت، برنامه های شهرداران جدید نیز مورد بررسی قرار گرفت و از بین آنها سه شهردار هرمزگان به عنوان شهرداران منتخب معرفی شدند.

وی با بیان اینکه محمدرضا رودباری شهردار بندرلنگه از غرب هرمزگان، عبدالحمید سعدینی از شرق هرمزگان و عباس امینی زاده از محدوده مرکز استان پس از بررسی های لازم به عنوان شهرداران منتخب انتخاب شدند،

وی افزود: عباس امینی زاده شهردارجدید بندرعباس تنها شهرداری بوده که در زمان ارائه برنامه هایش به شورای شهر، تمامی اصول شهرسازی برای شهر بندرعباس در برنامه هایش دیده است.

در این مراسم علاوه بر قدردانی از سه شهردار منتخب هرمزگان، از تمامی شهرداران استان تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 2179243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha