پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ آذر ۱۳۹۲، ۱۲:۵۲

قاسمی:

نشاط علمی در مدارس قزوین باید بیشتر شود

نشاط علمی در مدارس قزوین باید بیشتر شود

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: با ایجاد نشاط علمی در مدارس استان باید انگیزه دانش آموزان برای کسب علم ودانش را تقویت کنیم تا رشد علمی شتاب بیشتری گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از دانش آموزان برتر دوره متوسطه استان قزوین روز پنجشنبه با حضور مرتضی روزبه استاندار قزوین، حجت الاسلام مرتضی حسینی و رجب رحمانی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، کریم افشار مسئول بنیاد ملی نخبگان استان، سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان، آیت الله محمدی تاکندی استاد حوزه علمیه، جمعی از معلمان، مدیران، مسئولان و فرهنگیان و دانش آموزان در سالن کوثر قزوین برگزار شد.

سالار قاسمی در این مراسم گفت: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید باید امید به آینده بهتر در میان همه مردم تقویت شود و همه معلمان وظیفه دارند در بسترسازی برای ایجاد نشاط در مدارس کمک کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: اگر نشاط و شادابی علمی در مدارس ایجاد شود می توان امیدوار بود که درس خواندن با انگیزه بیشتری صورت گیرد و در این زمینه از کارشناسان انتظار داریم به مدیران مدارس کمک کنند تا این خواسته محقق شود.

دانش آموزان خود را باور کنند

این مسئول فرهنگی بیان کرد: اگر دانش آموزان خود را باور کنند با همت بلند می توانند همه کارها را شدنی کرد و به اهداف بلندی رسید.

قاسمی یادآورشد: کسب رتبه های برتر خوب است اما ایده آل نیست و با استعدادی که شما دارید باید به جایگاهای والاتری فکر کنید و هدف گذاری تحصیل در مقاطع ارشد و دکتری و موفقیت های بزرگ علمی باشد.

وی بیان کرد: غرور و تکبر آفت موفقیت در کار است لذا از جوانان انتظار داریم ضمن دوری از غرور بیجا، روحیه کار گروهی را در خود تقویت کنید و با انضباط و نظم در کارها، برنامه ریزی تحصیلی و احترام به معلمان، بزرگان دینی و روحانی و والدین راه موفقیت خود را هموار کنید.

قاسمی گفت: دانش آموزان باید با شناخت دقیق شرایط کشور و مقتضیات زمان درک درستی از وضعیت موجود داشته باشند و بدانند توانایی در گرو دانایی است و آینده کشور در دست جوانان آگاه رقم خواهد خورد.

در این مراسم از 72 تن از دانش آموزان دختر و 57 دانش آموز پسر برتر دارای رتبه های برتر کنکور سراسری، با رتبه زیر یک هزار، برگزیدگان جشنواره خوارزمی، دارندگان مدال های طلا، نقره و برنز المپیادهای علمی کشور تجلیل شد.

کد خبر 2194157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha