پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ مرداد ۱۳۸۴، ۱۷:۰۵

منوچهر متكي: ساختار وزارت خارجه تغيير مي كند// آخرين وضعيت پرونده هسته اي را به مردم اعلام مي كنم

منوچهر متكي: ساختار وزارت خارجه تغيير مي كند// آخرين وضعيت پرونده هسته اي را به مردم اعلام مي كنم

منوچهر متكي وزير پيشنهادي امور خارجه احمدي نژاد گفت: تغيير ساختار وزارت خارجه و ادغام امور بين الملل و اقتصادي در يك حوزه، پيام روشني براي استفاده از مناسبات سياسي براي ظرفيت سازي اقتصادي است.

 

 

 

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، متكي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: معتقدم با تلاقي سه حوزه روابط خارجي، حوزه اقتصادي و حوزه سياسي و فرهنگي مي توان تاثيرگذاري هر بخشي از روابط در بخش هاي ديگر را مورد توجه جدي قرار داد.

وي افزود: لازمه چنين نگاهي استفاده از ظرفيت هاي اقتصادي براي مناسبات سياسي و ارايه خدمات لازم به دستگاههاي اقتصادي در روابط خارجي است كه مي تواند تحولي جدي در به هم پيوستگي همه ابعاد به وجود آورد.

متكي نگاه به شرق را از ديگر اولويت هاي كاري خود عنوان كرد و اظهار داشت: يكي از برنامه هاي ما متوازن كردن روابط خارجي با مناطق مختلف جغرافيايي است كه مي طلبد وزارت خارجه به دليل برخوردار بودن از ظرفيت خوب كارشناسي براي اين فرآيند تصميم سازي كند.

وي اظهار داشت: ما در تلاقي مديران و كارشناسان مي توانيم بهترين برنامه ها را طراحي كنيم.

متكي، اقدام احمدي نژاد در بازكردن دروازه ها براي گرايش نخبگان و به كارگيري نيروهاي جوان كه شايد كمتر در معرض مراجعه و حتي مديريت قرار داشتند را ابتكاري مبارك و نوين توصيف كرد و گفت: شايد در آغاز راه دولت جديد با مشكلاتي مواجه باشد اما نتيجه كار به نفع مردم ما و كشور خواهد بود.

نماينده تهران فضاي فعلي مجلس در تعامل با دولت آينده را صميمانه و بسيار شلوغ از لحاظ كاري دانست و گفت: ناشناختگي نسبت به برخي چهره ها در همين رفت وآمدها و تشكيل جلسات برطرف مي شود و در روزهاي آينده شاهد تعامل بهتر و مناسب تري بين مجلس و دولت خواهيم بود.

متكي تصريح كرد: اعتماد جدي احمدي نژاد به گردش نخبگان بود كه به سراغ چهره هايي رفت كه شايد اگر به سراغ آنها نمي رفت، هيچگاه آنها خودشان را متقاضي نمي كردند كه بايد اين را به فال نيك گرفت.

وي گفت: نگراني نمايندگان و دغدغه هاي آنان نسبت به كاركرد دولت آينده است اما در عين حال به عنوان نشان دادن حمايت از احمدي نژاد به همه كابينه راي مثبت مي دهند.

متكي درباره پرونده هسته اي هم اظهار داشت: اين موضوع از بحث هاي مهمي است كه موضع ملي ماست و در صورت تصميم نمايندگان در شروع مسئوليت آخرين وضعيت پرونده هسته اي را بطور دقيق به مردم اعلام مي كنم.

وزير پيشنهادي احمدي نژاد براي وزارت امور خارجه در پايان تصريح كرد: بعد از آغاز فعاليت هسته اي كارخانه UCF در اصفهان، مي خواهيم در ادامه مذاكرات بدون پيش شرطي كه خواهيم داشت و برخورد شفاف، منطقي و حقوقي ايران، طرف اروپايي را متقاعد كنيم كه به كاروان مذاكره با ما بپيوندد.

کد خبر 220119

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha