پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

تحولات مصر/

تحریم همه پرسی از سوی یک حزب/ مشارکت 78 درصدی در همه پرسی

تحریم همه پرسی از سوی یک حزب/ مشارکت 78 درصدی در همه پرسی

تحریم همه پرسی از سوی حزب مصر قدرتمند و مشارکت احتمالی 78 درصدی مردم مصر در همه پرسی قانون اساسی از جمله خبرهای این کشور به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، حزب مصر قدرتمند "مصر القویه" همه پرسی قانون اساسی جدید مصر را تحریم کرد.

پیش از این حزب الوسط، گروه اخوان المسلمین و جماعت اسلامی مصر همه پرسی قانون اساسی این کشور را تحریم کرده بودند. این همه پرسی قرار است 14 و 15 ژانویه (24 و 25 دی) در سرتاسر مصر برگزار شود.

پایگاه خبری العهد لبنان نیز به نقل از مرکز مطالعات توسعه ای "ابن خلدون" گزارش داد که 78 درصد مصری ها در همه پرسی قانون اساسی این کشور شرکت خواهند کرد. در این گزارش آمده است که 76 درصد مصری ها به همه پرسی قانون اساسی این کشور رای مثبت خواهند داد.

 

کد خبر 2213827

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha