پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۳۶

بیات:

تامین بهداشت غذائی و کنترل بیماری هدف اصلی نظارت بر کشتار دام /خرابی تنها ماشین حمل گوشت سمیرم

تامین بهداشت غذائی و کنترل بیماری هدف اصلی نظارت بر کشتار دام /خرابی تنها ماشین حمل گوشت سمیرم

سمیرم - خبرگزاری مهر: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سمیرم گفت: هدف اصلی مسئولین بهداشتی از نظارت بر کشتار دام و کنترل امر مهر دام زبح شده ، تامین بهداشت غذائی و کنترل بیماری ها است .

به گزارش خبرنگار مهر ، مصطفی بیات در جلسه صبح دوشنبه کارگروه بهداشت و امنیت غذایی که در دفتر مدیریت مرکز بهداشت و درمان شهرستان سمیرم برگزار شد گفت: مصرف روزانه گوشت دام در سمیرم به حدود بیست واحد دام می رسد.

وی با اشاره به اینکه ارزش کشتار هر واحد دامی در سمیرم یک هزار و 500 تومان است بیان داشت: حداکثر درآمد روزانه از محل کشتارگاه هیجده هزار تومان است.

وی بیان داشت: شبکه دامپزشکی شهرستان سمیرم با اجرای عملیات نظارت بر کشتار دام و کنترل مهر بر دام زبح شده در نظر دارد که بهداشت غذائی و کنترل بیماری ها  را دنبال کند.

بیات ادامه داد: در حال حاضر باز بودن دریچه فاضلاب کشتارگاه و جاری شدن آب فاضلاب کشتارگاه در زمین های کشاورزی و معضل آب گرم و گیره های نصب گوشت و سرویس بهداشتی و حمام معضل  اصلی و مهم کشتارگاه دام شهرستان سمیرم است.

وی اضافه کرد: کشتارگاه دام سمیرم از یک دستگاه ماشین برای حمل گوشت دام استفاده می کند که در حال حاضر خراب است و انتظار می رود با واگذاری این بخش به بخش خصوصی معضل ماشین حمل گوشت دام  هم برطرف شود.

 

کد خبر 2217702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha