پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ بهمن ۱۳۹۲، ۷:۵۵

حسینی صدر با مهر مطرح کرد:

فروش صوری محصولات پتروشیمی در بازار بورس/ ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی به کشور باز نمی گردد

فروش صوری محصولات پتروشیمی در بازار بورس/ ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی به کشور باز نمی گردد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روند فروش محصولات پتروشیمی در بازار بورس، گفت: این محصولات به طور صوری وارد بازار بورس شده اما در واقع صادر می شوند و ارز حاصل از فروش آن به کشور باز نمی گردد.

موید حسینی صدر در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر در خصوص تحقیق و تفحص از صنعت پتروشیمی، گفت: باید در خصوص نحوه فروش محصولات پتروشیمی و نحوه تهیه خوراک پتروشیمی ها و صادرات آن تحقیق و تفحص جامع انجام شود.

نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در نحوه فروش محصولات پتروشیمی مشکلاتی وجود دارد. باید روشن شود در بورس این محصولات به چه افرادی فروخته می شود و صادرات آن به چه صورت است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر در فروش کودهای شیمیایی که از محصولات مهم پتروشیمی است بازار سیاه وجود دارد و این موضوع مشکلاتی را برای کشاورزان ایجاد کرده است.

حسینی صدر ادامه داد: عدم عرضه محصولات پتروشیمی در بورس نیز از تخلفات مهم این شرکت است. به صورت اسمی این محصولات به بورس عرضه می شود اما در واقع هیچ محصولی به بازار بورس وارد نشده است و مدیران اصلی این شرکت ها محصولات کارخانجات پتروشیمی را صادر می کنند اما ارز آن را به کشور باز نمی گردانند.

وی با تاکید بر اینکه صنعت پتروشیمی از ارکان اقتصاد کشور است، گفت: صنعت پتروشیمی این ظرفیت را دارد که سالانه 50 میلیارد دلار برای کشور تامین درآمد کند اما در حال حاضر این درآمد 20 میلیارد دلار است.

کد خبر 2217812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha