پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ بهمن ۱۳۹۲، ۱۶:۵۳

نحوی نژاد:

280 هزار سالمند در کشور تحت پوشش خدمات بهزیستی هستند

280 هزار سالمند در کشور تحت پوشش خدمات بهزیستی هستند

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس دبیرخانه شورای سالمندان کشور گفت: یک میلیون و 500 هزار نفر سالمند تحت پوشش کمیته امداد و 280 هزار سالمند نیز تحت پوشش خدمات بهزیستی هستند.

حسین نحوی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: درحال حاضر در کشور شاهد افزایش سالمند هستیم که در این زمینه باید راهکار لازم برای انجام امور در دستور کار قرار گیرد.

وی با تاکید وِیژه رییس‌جمهور بر فعالیت شورای سالمندان، ساماندهی این قشر از جامعه با سرعت بیشتری انجام می‌گیرد و در این راستا بر همین اساس یک سال گذشته رییس‌جمهور این شورا را به رسمیت شناخته و به آن تشکیلات رسمی اختصاص داد.

نحوی نژاد افزود: دراین راستا برنامه‌های توسعه‌ای کشور، تقویت‌کننده برنامه‌های سالیانه است و علاوه بر همگرایی برنامه‌ها ممکن است در صورت نیاز منسوخ‌کننده برخی از قوانین باشد.

رئیس دبیر خانه شورای ملی سالمندان بهزیستی کشور،گفت: در برنامه سوم توسعه کشور شورای سالمندی به دبیری سازمان بهزیستی به تصویب رسید که در برنامه توسعه نیز تاکید ویژه‌ای بر این امر صورت گرفته و قانون‌گذار تاکید کرد تا پایان این برنامه 25 درصد از سالمندان کشور ساماندهی شوند.

نحوی نژاد افزود: همچنین ادغام حوزه تعاون و کار در وزارت رفاه باعث شد تا این جلسات در سطح بالا و با وزیران مربوطه کمتر برگزار شود.

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور ادامه داد: با شروع به کار دولت تدبیر و امید و تاکید رییس‌جمهور بر فعالیت جدی این حوزه به نحوی که طی همین مدت کوتاه تاکنون 3 جلسه با حضور رییس‌جمهور برگزار شده است و شاهد تقویت فعالیت‌ها در این زمینه هستیم.

نحوی نژاد گفت: با تأکید وِیژه رییس‌جمهور بر فعالیت شورای سالمندان، ساماندهی این قشر از جامعه با سرعت بیشتری انجام می‌گیرد.

وی تصریح کرد: طبق آیین‌نامه هیأت وزیران این جلسات باید هر 6 ماه یک‌بار به طور منظم و در حضور رییس‌جمهور برگزار شوند که اگر جلسات استانی به صورت مرتب تشکیل شوند و گزارش منسجمی در این حوزه ارایه شود، گزارش مستقیمی که به رییس‌جمهور داده می‌شود کامل و جامع خواهد بود.

کد خبر 2228969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha