پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ بهمن ۱۳۹۲، ۱۷:۵۲

امروز/

آغاز بکار نشست مشترک مرزي بين ايران و ترکيه در مرز بازرگان

آغاز بکار نشست مشترک مرزي بين ايران و ترکيه در مرز بازرگان

ارومیه - خبرگزاری مهر: نشست دو روزه مشترک مرزي بين کشورهاي ايران و ترکيه در پايانه مرزي بازرگان با هدف بررسی مشکلات و مسائل مربوط به ترددهاي مرزي اغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست مشترک مرزي بين کشورهاي ايران و ترکيه ظهر سه شنبه در پايانه مرزي بازرگان با حضور هيئتي از بخش هاي دولتي و خصوصي دو طرف اغاز بکار کرد.

در این نشست دو روزه مشکلات و مسائل مربوط به ترددهاي مرزي، روند خدمات دهي به ناوگان هاي حمل و نقل جاده اي و چگونگي توسعه همکاري هاي مشترک و تسهيل سازي تردد ها در مرزهاي دو طرف بررسي مي شود.

مديرکل دفتر ترانزيت سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي در حاشیه این نشست با بيان اينکه اين دو کشور همچون يک ملت در دو خانه هستند، گفت: اين عبارت براي بيان مشترکات فرهنگي، اقتصادي، سياسي و اجتماعي دو کشور است و با توجه به اينکه دولت ها و ملت دو طرف هدف توسعه مراودات را دارند بايد از هيچ تلاشي در اين زمينه فروگذار نکنيم.

محمد جواد عطرچيان اضافه کرد: تمام تلاش خود را براي به تفاهم رسيدن در جهت حل مشکلات مرزي داريم و تمايلي به برخوردهاي متقابل و مشکل سازي که در برخي موارد متوجه ناوگان مي شود، نداريم.

وي يادآور شد: اين نشست مي تواند بعنوان يک روزنه اميدي براي فعالان بخش حمل و نقل جاده اي دو طرف محسوب شود چراکه روابط دو کشور برپايه تعاملات برد برد است و هرکوتاهي در نهايت به ضرر هر دو طرف و هر تلاش مثبت به نفع دو کشور خواهد بود.

به گفته اين مقام مسئول نشست مرزي بين ايران و ترکيه در دو روز برگزار مي شود و هرکدام از کشورها در يک روز ميزبان هيئت هاي مقابل خواهند بود و با بازديد از مرزهاي دو طرف از نزديک با مشکلات و مسائل يکديگر آشنا و در صدد پيدا کردن راه حل مشترک خواهند بود.

کد خبر 2239237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha