محمدعلی مهری با اشاره به اختصاص ردیفی از بودجه به حمایت از پایان نامه ها مرتبط با مسائل شهری کرمانشاه، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در شهرهای کوچک و حتی شهرستانها پرداختن به این موضوع امری قابل توجه است و توجه به این موضوع امری مهم برای دستیابی به راه حل های مختلف در مرتفع کردن مشکلات شهری با نظریه های متخصصان شهری است.
این کارشناس ارشد شهرسازی اظهار داشت: متاسفانه این قضایا در کلان شهر کرمانشاه موضوعی بیگانه است و عدم به کارگیری مشاوره و نیز حمایت از پایان نامه ها امری محال است.
وی ادامه داد: زحمات اعضای شورا و مجموعه شهرداری در توسعه شهری کرمانشاه از هر لحاظ قابل تقدیر است اما گاهی مواقع یک سری خلاقیت و نوآوری و ارائه راهکار و راه حل در افرادی خارج از این مجموعه وجود دارد که بی شک بکارگیری آنها موجب پویایی شهری زیباتر و سالم تر از قبل می شود.
وی یکی از مسائل موجود در شهرداری کرمانشاه را نبود نقشه های "جی ای اس" و بیان داشت: با توجه به قرار گیری در عصر اطلاعات وجود این نقشه ها برای شهر الزامی است، که این امر نیز با همکاری فارغ التحصیلان موضوعی قابل تحقق است.
مهری تاکید کرد: افرادی دیگر در شهر کرمانشاه هستند که با توجه به تخصص موضوعی و داشتن تجارب ارزنده می توانند با همکاری شما و سایر همکارانتان با ارائه برنامه و راهکارهایی نو بتوانند سهمی در وصول مدیریت شهری داشته باشند ولی متاسفانه هیچ اقبالی از سوی شهرداری یا سایر نهادهای مربوطه با آنها نم شود
این کارشناس ارشد شهرسازی گفت: حال در آستانه بررسی و تصویب بودجه سال 1393 شهرداری کرمانشاه از سوی اعضای محترم شورای شهر تقاضا می شود با اختصاص ردیفی از بودجه هرچند اندک؛ برای تشویق و حمایت از پایان نامه های مرتبط با مسائل شهری و نیز شرکت و حضور متخصصان و صاحبنظران مرتبط با مسائل شهری در جلسات شهرداری به عنوان مشاوران شهردار، این امکان را فراهم کنید که با حضور مشاوران و متخصصان وارائه راهکارهای موثر از سوی آنها و نوشتن پایان نامه های مرتبط گامی مهم و اقدامی کارآمد در دستیابی به شهری زیبا و درخور همشهریان عزیز تحقق یابد.
نظر شما