پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ شهریور ۱۳۸۴، ۱۴:۴۴

درفراكسيون اقليت مجلس؛

آخرين تحولات ديپلماتيك، سياسي و اجتماعي كشور بررسي شد

هيات رئيسه فراكسيون خط امام (ره) مجلس شوراي اسلامي در جلسه ديروز خود آخرين تحولات سياسي - اجتماعي كشور و همچنين پرونده هسته اي ايران را مورد بررسي قرار داد.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، به نقل از روابط عمومي فراكسيون، در ابتداي اين نشست موضوع پرونده هسته اي ايران مورد بررسي قرار گرفت و هيات رئيسه فراكسيون از دولت خواست تا در پيشنهاد جديد خود مصالح و منافع ملي كشور و دستاوردهاي هشت ساله دولت خاتمي در زمينه هاي تنش زدايي و اعتماد سازي را مورد توجه و بهره گيري قرار دهد.

بر اساس اين گزارش، هيات رئيسه فراكسيون پس از شنيدن گزارش گرامي مقدم به عنوان ناظر شمارش آراء كابينه دولت، از هيات رئيسه مجلس خواست تا خدشه احتمالي در شمارش آراي ماخوذه وزير علوم، تحقيقات و فناوري را رفع نمايد.

هيات رئيسه فراكسيون هم چنين با بررسي وضعيت حاكم بر فضاي سياسي كشور و ركود جاري در جبهه اصلاحات، آغاز ديدارهاي فشرده با مسئولان تشكلها و گروههاي سياسي را در دستور كار خود قرار دهد.

هدف از اين نشست ها كه با استقبال و اتفاق آراي هيات رئيسه به تصويب رسيد، تلاش براي ترميم شكافهاي ايجاد شده در جبهه اصلاحات اعلام شده است.

هم چنين در اين فراكسيون كار گروه هاي متعددي براي نشست با وزرا و مسئولان دستگاههاي دولتي تشكيل شده است.

کد خبر 224651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha