پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ اسفند ۱۳۹۲، ۱۹:۱۱

خجسته پور:

پیش بینی 5 كمپ اسکان موقت مسافران نوروزی در خرم آباد

پیش بینی 5 كمپ اسکان موقت مسافران نوروزی در خرم آباد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: سرپرست فرمانداري خرم آباد از برپایی پنج كمپ اسکان موقت مسافران نوروزی در خرم آباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حبيب الله خجسته پور ظهر دوشنبه در جلسه ستاد هماهنگي خدمات سفر خرم آباد به تشريح پتانسيل ها و ظرفيتهاي موجود در این شهرستان پرداخت و اظهار داشت: شهرستان خرم آباد دارای بيش از 68 اثر تاريخي ثبت شده و 10 منطقه گردشگري كم نظير است.

وی عنوان کرد: این شهرستان با طبيعت زيبا، اماكن تاريخي، تفرجگاههاي فراوان، آبشارهاي زيبا، كوهساران و دشت هاي چشم نواز و مردماني مهمان نواز با قرار گرفتن در مسير ترانزيتي شمال - جنوب كشور در همه ايام سال به ويژه ايام نوروز مقصد بسياري از علاقمندان به طبيعت و سفر است كه اين مسأله وظيفه اعضاي ستاد هماهنگي خدمات سفر را خطيرتر مي کند.

سرپرست فرمانداري خرم آباد بیان داشت: در همين راستا جلسات متعددي در فرمانداري خرم آباد برگزار و وظايف ادارات و نهادهاي شهرستان مشخص و به آنها ابلاغ شده كه در اين جلسه گزارش نهايي اقدامات انجام شده توسط آنها به دبيرخانه اين ستاد اعلام شد.

خجسته پور از آمادگي كامل دستگاههاي اجرايي شهرستان برای استقبال از مسافرين نوروزي خبر داد و افزود: در راستاي رفاه حال مهمانان و مسافران نوروزي تمهيدات مناسبي انديشيده شده كه از مهمترين آنها مي توان به ساماندهي اماكن اقامتي از قبيل هتلها، مهمانپذيرها و اماكن رفاهي و تفرجگاههاي شهرستان اشاره کرد.

سرپرست فرمانداري خرم آباد گفت: علاوه بر هتلها و مهمانپذيرهاي شهرستان پنج كمپ اسکان موقت مسافران نوروزی در پاركهاي كيو، نسترن، بانوان، شريعتي و دانشجو با ظرفيت 600 تخته چادر برای اقامت مسافران در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: همچنین 78 مدرسه با ظرفيت بيش از 900 كلاس مجهز به امكانات اوليه رفاهي برای اسكان مسافران نوروزي در نظرگرفته شده است.

خجسته پور اجراي برنامه های آييني، سنتي و بومي محلي در محل كمپها، ايجاد نمايشگاههاي بهاره و اجراي نمايشگاههاي محلي و ساير اقدامات مشابه را از جمله برنامه هاي فرهنگي تدارک ديده شده براي ايام نوروز در حوزه شهرستان خرم آباد ذكر كرد.

کد خبر 2253741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha