پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ شهریور ۱۳۸۴، ۱۷:۳۰

در مشهد و با حضور جمع كثيري از خانواده هاي شهدا؛

يادواره شهداي دسته مخابرات سپاه استان هاي خراسان برگزار شد

يادواره شهداي دسته مخابرات سپاه استان هاي خراسان برگزار شد

يادواره شهداي مخابرات تحت عنوان يادواره سرداران شهيد و 500 شهيد دسته مخابرات استان هاي خراسان در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار "مهر" در مشهد ، اين مراسم با هدف گراميداشت ياد و خاطره شهداي دسته مخابرات استانهاي خراسان و با حشور جمع كثيري از خانواده هاي شهداي دسته مخابرات و جانبازان دوران 8 سال دفاع مقدس ،همرزمان شهدا و مقامات لشكري و كشوري برگزار شد .

 

در اين مراسم، اسماعيل قاآني  از فرماندهاي دوران دفاع مقدس با تمجيد از دلاوري هاي شهداي مخابرات گفت : در دوران دفاع مقدس دلاوري ها و شهادت طلبي رزمندگان واقعا بي نظير بود و حيرت دنيا را سبب مي شد .

 

وي اظهار داشت : در آن دوران امكانات پشتيباني و مخابراتي ما واقعا كم و پيش پا افتاده بود ولي رزمندگان  مخابرات انسانهاي با فكر ومبدعي بودند و انصافا صف شكنان واقعي جنگ بودند .

 

قاآني ادامه داد : آنها كه فكر مي كنند جامعه امروز ما ديگر معنويات دوران جنگ را ندارد  اشتباه مي كنند و اين يادواره ها و بزرگداشت ها كمك مي كند تا ما قوي تر از قبل و با روحيه اي مضاعف در تحكيم پايه هاي انقلاب و نظام بكوشيم .

 

در اين مراسم همچنين پيام سردار رحيم صفوي فرمانده سپاه پاسداران خطاب به يادواره سرداران و 500 شهيد مخابرات سپاه استانهاي خراسان قرائت شد .

 

لازم به ذكر است اين مراسم يك روزه به همت سپاه پاسداران منطقه خراسان ،كنگره بزرگداشت سرداران شهيد و 23 هزار شهيد استان خراسان و گروه مخابرات  و الكترونيك ثامن الائمه و در محل تالار همايش هاي صدا و سيماي خراسان رضوي برگزار شد.  

کد خبر 226833

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha