پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ شهریور ۱۳۸۴، ۲۱:۵۷

حسن روحاني در جمع خبرنگاران:

رويكرد جديدي در پرونده هسته اي ايران ايجاد نشده است

رويكرد جديدي در پرونده هسته اي ايران ايجاد نشده است

حسن روحاني عضو مجلس خبرگان رهبري اطمينان داد كه رويكرد جديدي در مذاكرات ايران و اروپايي ها ايجاد نشده و ايران در طول مذاكرات هسته اي خود، به غير از سه كشور اروپايي با تمام كشور‌هاي ديگر نيز مذاكره داشته است.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر". روحاني كه شامگاه چهارشنبه در حاشيه چهاردهمين اجلاس رسمي سومين دوره خبرگان رهبري در جمع خبرنگاران سخن مي گفت، از هند، چين و كشورهاي غير متعهد، به عنوان كشورهايي نام برد كه جمهوري اسلامي ايران در خصوص مساله هسته اي خود با آنان نيز در كنار آژانس بين المللي انرژي اتمي و سه كشور اروپايي مذاكره كرده است.

وي در ادامه تاكيد كرد كه پيرو مذاكرات مستمر ايران و اروپا، ايران خواستار تداوم اين روند است، اما اروپايي ها ادامه مذاكرات را مشروط به تعليق فعاليت تاسيسات فرآوري اورانيوم (U.C.F) در اصفهان كردند كه اين امر مورد پذيرش ما نبوده است.

روحاني با تاكيد بر اينكه "سياست ما در ارتباط با پرونده هسته ‌اي تغيير نكرده و من اعتقاد ندارم كه رويكرد جديدي در اين پرونده اتخاذ شده است" گفت : همانطور كه گفتم ما با كشور‌هاي غير متعهد مانند چين و پاكستان مذاكره مي‌ كرديم و اكنون نيز، اين مذاكرات ادامه دارد.

وي افزود : اگر اروپايي ‌ها بخواهند مذاكره كنند، ما انجام آن را مشروط به تعليق فعاليت اصفهان كه اخيرا راه اندازي شده است، قبول نخواهيم كرد، اما آمادگي داريم كه در ارتباط با نطنز مذاكراتي را انجام دهيم.

دبير سابق شورايعالي امنيت ملي كشورمان در ادامه در پاسخ به سوالي در ارتباط با تصدي رياست مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام ازسوي وي گفت: فعلا در رابطه با تصدي اين پست به نتيجه ‌نرسيده ‌ام و ممكن است به آنجا بروم ؛ البته بايد متذكر شوم كه من در حال حاضر قائم مقام اين مركز هستم. 

کد خبر 227377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha