پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۳:۵۹

اسماعیلیان در گفتگو با مهر:

تله فیلم یاشار برای پخش شبکه خانگی تهیه شده است

تله فیلم یاشار برای پخش شبکه خانگی تهیه شده است

تبریز- خبرگزاری مهر: کارگردان تله فیلم یاشار گفت: این تله فیلم برای پخش در شبکه خانگی تهیه شده و قرار است در روز مادر نیز از شبکه استانی سهند پخش شود.

حامد اسماعیلیان صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: برای تهیه و تولید این تله فیلم حدود 600 میلیون ریال هزینه شده و در حال حاضر حدود 80 درصد تدوین فیلم نیز به پایان رسیده است.

وی با بیان این مطلب افزود: فیلمنامه تله فیلم یاشار با دو بار بازبینی در مدت حدود یک سال و در دو نوبت تصویربرداری شده است.

کارگردان تله فیلم یاشار همچنین در ادامه گفت: در این تله فیلم از دو هنرمند برجسته کشور نیز استفاده شده است.  

وی با اشاره به موضوع اصلی تله فیلم یاشار تصریح کرد: این تله فیلم روایت زندگی ارتباط مادرشوهر با عروس ها را بیان می کند و تمام مشکلات زندگی از این دریچه در این تله فیلم به نمایش گذاشته شده است.

وی با بیان اینکه تله فیم یاشار به صورت طنز تولید شده ، اظهار داشت: این تله فیلم به صورت طنز ساخته شده و صحنه های طنز آن به صورت موقعیتی است.

گفتنی است حامد اسماعیلی نویسنده و کارگردان، نیلوفر قادرزاده تهیه کننده، بهنام سعیدی دستیار کراگردان، جعفر نادری و ناصر جهدی تصویربرداران تله فیلم یاشار هستند.

کد خبر 2295226

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha