پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۴۲

فیلمنامه «گیتا» بازنویسی می‌شود/ تعویق در پیش‌تولید

فیلمنامه «گیتا» بازنویسی می‌شود/ تعویق در پیش‌تولید

با توجه به اینکه بازنویسی فیلمنامه «گیتا» همچنان ادامه دارد، آغاز پیش‌تولید این فیلم سینمایی به تعویق افتاد.

ناصر عنصری تهیه‌کننده «گیتا» با اعلام این خبر که آغاز پیش‌تولید این فیلم سینمایی به تعویق افتاده است به خبرنگار مهر گفت: در راه تولید یک فیلم سینمایی گاه به مشکلاتی برمی خوریم که غیر قابل پیش‌بینی است. هرچند قرار بود پیش‌تولید «گیتا» به کارگردانی مسعود مددی هرچه سریعتر آغاز شود اما به دلیل سختگیری های خودمان روی فیلمنامه و بازنویسی دوباره آن پیش‌تولید به تعویق افتاده است.

وی ادامه داد: البته پیش بینی های لازم برای حضور بازیگران مورد نظر در این فیلم انجام شده است و به محض اینکه مشکلات ما به ویژه در زمینه فیلمنامه و بعد تامین بودجه تمام شود، پیش‌تولید فیلم را آغاز خواهیم کرد.

عنصری در پایان با یادآوری این که همچنان زمان آغاز فیلمبرداری «گیتا» مشخص نیست، تاکید کرد: با توجه به مضمون متفاوت این فیلم سینمایی و به تصویر کشیدن عشق مادری، تمام تلاش خود را می کنیم تا این فیلمنامه را با بهترین فیلمنامه جلوی دوربین ببریم.

فیلم سینمایی «گیتا» یک درام اجتماعی و قصه یک مادر و فرزند است که پیام فیلم متمرکز بر شکل روابط این دو نفر است. این فیلم سینمایی در تهران فیلمبرداری می‌شود و بیشتر لوکیشن‌های آن داخلی است.

کد خبر 2302793

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha