به گزارش خبرنگار مهر، علی عاشوری صبح چهارشنبه در مراسمی به مناسبت هفته جهاد کشاورزی در راستای تجلیل از بهره برداران نمونه بخش کشاورزی و همچنین زکات دهندگان این بخش در شهرستان سرخه، ضمن تبریک به کشاورزان و دست اندرکاران این بخش، نقش کشاورزان نمونه را در انتقال دانش فنی به دیگر کشاورزان مهم دانست.
وی گفت: کشاورزان نمونه می توانند به عنوان الگویی برای سایر کشاورزان باشند و تجارب خوب و مفید حوزه کاری خود را برای ارتقای تولید و افزایش بهره وری به دیگر کشاورزان انتقال دهند.
رئیس زکات استان سمنان نیز در این مراسم، پرداخت زکات از سوی کشاورزان را عامل برکت محصول و افزایش روزی ذکر کرد.
حجت الاسلام حجت الله نجف زاده، گفت: میزان زکات پرداخت شده از سوی کشاورزان هر منطقه برای آبادانی روستای خودشان در اجرای پروژه های عمرانی عام المنفعه، ساخت منازل مسکونی برای محرومان و همچنین رسیدگی به امور معیشتی و اقتصادی محرومین هزینه خواهد شد.
در این مراسم که در محل فرمانداری شهرستان سرخه و با حضور، معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد استان و مسئولان جهاد کشاورزی شهرستان سرخه انجام شده از هفت بهره بردار نمونه بخش کشاورزی و چهار زکات دهندگان نمونه تجلیل شد.
در پایان از نمونه های بخش کشاورزی شهرستان، امیر صادقی پرواربند گوساله، فرخنده بندار زن عشایر روستایی، روح الله عبدلی تفتی مرغدار تخم گذار، حسین کیکاووسی گوسفند دار عشایر، محمد رضا شریف حسن زنبور دار، مهدی حاج علیان گاودار صنعتی و محمد سعیدی به عنوان مرغدار گوشتی تجلیل شد.
همچنین در این مراسم از اسد الله شرفیه، محمد شمسی، محمد مومن آبادی و مهدی امامی به عنوان زکات دهندگان نمونه بخش کشاورزی شهرستان نیز تجلیل شدند.
نظر شما