پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ مهر ۱۳۸۴، ۱۴:۵۹

همزمان با جشن خانه موسيقي

روز موسيقي در فرهنگسراي نياوران جشن گرفته مي شود

روزهاي 7 و 8 مهرماه، با اجراي دوئت گيتار و فلوت توسط يك گروه اتريشي روز موسيقي در فرهنگسراي نياوران جشن گرفته مي شود.

به گزارش خبرنگار موسيقي "مهر"، در اين كنسرت كه به همت انجمن فرهنگي ايران و اترشي برگزار مي شود، دو نوازنده اتريشي در سالن خليج فارس فرهنگسراي نياوران، دوئت گيتار و فلوت برپا مي كنند.

در اين دوئت كه اختصاص به اجراي آثاري از موسيقي كلاسيك جهان دارد، " الكساندر اسوته" با گيتار و " اوگن پرتل" با فلوت قطعاتي را از موتسارت، شوبت و كارولي اجرا مي كنند.

اين نوازندگان كه دو تن از برجسته ترين نوازندگان اتريشي محسوب مي شوند، براي اولين بار است كه در ايران كنسرت مي دهند.

" الكساندر اسوته" دارنده جايزه ويژه " ارزش هنري" وزارت علوم و تحقيقات اتريش در چندمين مسابقه بين المللي گيتار نظير هاوانا (1998) ARD مونيخ ( 1989) و گردهمايي بين المللي گيتاار در پاريس ( 1991) رتبه آورده است و در جشنواره هاي بزرگي چون سالزبورگ، برگنز و كشورهاي آمريكا، استراليا، روسيه، آفريقاي شمالي و كوبا كنسرت داده است.

همچنين " اوگن برتل" دارنده حايزه سپاس از وزارت آموزش، علوم و فرهنگ فدرال اتريش برنده جايزه اول مسابقات ملي موسيقي در سال 1985 است. وي از سال 1991 به عنوان نوازنده فلوت اصلي اركستر سمفونيك وورارلبرگ يا كامر فيلارمونيك وين و كامراتاي سالزبورگ همكاري داشته است. او موسس و رهبر سري اركسترهاي موزيكال فلسن هورست در تورنيگن است.

انجمن فرهنگي ايران و اتريش هرساله كنسرت هايي را در اين فرهنگسرا و تالار وحدت برگزار مي كند  كه به اجراي موسيقي كلاسيك، به خصوص از موسيقيدانان آلماني و اتريشي اختصاص دارد.

 

کد خبر 233097

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha