پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۴۴

بای سلامی:

گردشگری بزرگترین قدرت محسوب می شود/ جهانگردی نداریم

گردشگری بزرگترین قدرت محسوب می شود/ جهانگردی نداریم

رامسر - خبرگزاری مهر: رئیس انجمن علمی گردشگری ایران گفت: گردشگری بزرگترین قدرت اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی جهان است که یک میلیارد و 200 میلیون نفر درشعبه این صنعت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بای سلامی صبح سه شنبه در پنل توسعه و توانمند سازی نیروی انسانی گردشگری سلامت در رامسر افزود: در حال حاضر گردشگری دو صنعت دیگر را از نظر پولی و درآمدی پشت سر گذاشته و سال قبل بیش از هزار و 200 میلیون دلار درآمد داشته است.
 
وی افزود: وقتی 600 میلیون نفر در این بخش شاغل می شوند، نشان می دهد که گردشگری بسیار اهمیت دارد و در گردشگری سلامت با بخش تخصصی سروکار داریم.
 
بای یادآور شد: بخش دیگری از گردشگری سلامت، سرویس های خدماتی است که در این بخش ارائه می شود.
 
وی با بیان اینکه گردشگری در جامعه سنتی وجود ندارد، گفت: امروز جهانگردی دیگر نداریم و گردشگری یک استراتژی است.
 
وی با اشاره به اینکه صنعت گردشگری شش مولفه اساسی دارد گفت: در گردشگری سلامت، باید مولفه های مهم مورد توجه قرار گیرد.
 
رئیس انجمن علمی گردشگری ایران بحث خرید و سوغات را در حوزه گردشگری امری مفید برشمرد و گفت: متاسفانه نتوانستیم مایحتاج غذایی خود را در بازارهای جهانی ارائه کنیم.
 
به گفته بای، باید در صدا و سیما و مطبوعات به آموزش عمومی مردم بپردازیم و مشارکت جامعه محلی در این زمینه امری ضروری است.
 
رئیس انجمن علمی گردشگری ایران یادآور شد: اگر مشارکت در امر ملی صورت نگیرد نمی توانیم در این زمینه توفیق داشته باشیم و بخش خصوصی در این زمینه باید مشارکت داشته باشد. 
کد خبر 2352937

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha