پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ شهریور ۱۳۹۳، ۸:۵۸

با اعتباری بالغ بر 2میلیارد ریال/

طرح هادی روستاهای سیل زده خراسان جنوبی تکمیل شد

طرح هادی روستاهای سیل زده خراسان جنوبی تکمیل شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی از تکمیل اجرای طرح هادی سه روستای سیل زده در استان با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون ریال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسن حسینی صبح یکشنبه در بازدید از روند تکمیل مناطق سیل زده این استان اظهار داشت: اجرای طرح هادی روستایی سه روستای سیل زده خراسان جنوبی به اتمام رسیده است.

وی بیان کرد: طرح هادی در روستاهای طبسین علیا، طبسین سفلی و کهنو تکمیل شده است.

حسینی با بیان اینکه طرح هادی در این سه روستا با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون ریال اجرا شده است، افزود: این طرح ها از اعتبار ملی تامین هزینه شده است.

وی ادامه داد: سیل نهبندان در 23 اسفندماه سال گذشته موجب خساراتی در سه روستای این شهرستان شده است.

حسینی به اهداف اجرای این طرح در روستاها اشاره کرد و گفت: در طرح هادی روستایی ضمن ساماندهی و اصلاح بافت موجود، نحوه استفاده از زمین برای عملکردهای مختلف از قبیل مسکونی، تجاری، کشاورزی، تأسیسات و تجهیزات و نیازمندی های عمومی روستایی برحسب مورد در قالب مصوبات طرح‌های ساماندهی فضا و سکونتگاه‌های روستایی یا طرح‌های جامع ناحیه‌ای تعیین می‌شود.

معاون بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی یادآور شد: زیباسازی معابر و توجه به روستاها از عوامل ماندگاری روستائیان در سطح روستاها می شود.

کد خبر 2355938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha