پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۲۳

وزیر تعاون:

سهم تعاونی‌ها در اقتصاد دولتی باید 25 درصد باشد

سهم تعاونی‌ها در اقتصاد دولتی باید 25 درصد باشد

مشهد-خبرگزاری مهر: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سهم تعاونی‌ها در اقتصاد دولتی باید 25 درصد باشد که اکنون به میزان چهار درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی صبح دوشنبه در مراسم افتتاح مجتمع مسکونی 232 واحدی ارتش، گفت: همزمان با این پروژه 232 طرح عمرانی دیگر نیز با اعتبار بالغ بر 495 هزار میلیارد تومان در استان افتتاح می شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: امنیت و اقتدار امروز ایران با وجود ناامنی‌های موجود درکشورهای همسایه، نشان از صلابت نیروهای مسلح وقدرت ارتش به عنوان پشتوانه کشوراست.

ربیعی دغدغه اصلی دولت را مهار تورم دانست و افزود: مشکل امروز کشور ما اشتغال است.

وی گفت: در اولین جلسه‌ای که در این دولت خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم؛ توجه به تعاونی‌ها اولین جمله‌ای بود که ایشان تاکید کردند و فرمودند که از فعالیت های این حوزه راضی نیستم و باید کار بیشتری درحوزه تعاون و مشارکت مردم صورت گیرد.

وزیر تعاون مشارکت مردم در رشد توسعه اقتصادی کشور را در گرو حضور مردم در تعاونی‌ها دانست و اعلام کرد: سهم تعاونی در اقتصاد دولتی باید 25 درصد باشد که اکنون به میزان 4درصد است.

وی ادامه داد: البته با وجود رشد منفی 51 درصدی نباید انتظار داشت تعاونی‌ها رشد کنند.

ربیعی با اشاره به اینکه 6/2 درصد پروژه‌های کل کشور در این استان افتتاح شده است، اذعان کرد:

فرمانده نیروی زمینی ارتش نیز با اشاره به وضعیت خانه‌سازی در ارتش گفت: یکی از وظایف بنیاد تعاون ارتش ساخت مسکن برای کارکنان است که با توجه به گستردگی نیروها در نیروی زمینی ارتش که حدو دو سوم کل کارکنان ارتش است امکان پوشش سراسری را ندارد لذا 90 تعاونی مسکن برای این امر ایجاد شده است.

امیر سرتیپ پوردستان تصریح کرد: با مجوز مقام معظم رهبری برای فروش زمین‌های مازاد ارتش در قالب مزایده‌های سراسری این املاک جهت ساخت مسکن به تعاونی های ارتش واگذار شده است.

وی گفت: تاکنون 10 هزار واحد مسکونی و بیش از 15 هزار فقره تسهیلات خرید زمین به کارکنان نیروی زمینی ارتش واگذار شده است.

مقام ارشد عقیدتی سیاسی ارتش درمنطقه خراسان نیز ضمن تشکر از همکاری دستگاه های اجرایی درساخت پروژه 232 واحدی ارتش گفت: این پروژه در مساحت حدود 6 هزار متر مربع در 14 طبقه  و 44 هزار متر مربع زیر بنا ساخته شده است.

حجت الاسلام عباس مقدسیان افزود: این پروژه برای کارکنان ارتش که تاکنون زمین ومسکن دریافت نکرده اند ساخته شده است.

کد خبر 2366258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha